CS:GO
PGL Major 2022

Kvalifikace na PGL Major 2022: SINNERS překvapili Spirit a jedna výhra je dělí od Majoru

Kvalifikace na PGL Major 2022: SINNERS překvapili Spirit a jedna výhra je dělí od Majoru
22. 4. 2022
  |  

V pořadí 3. zápas pro SINNERS v kvalifikaci na PGL Major Antwerp 2022 přišel opět ve čtvrtečním obědovém čase. Soupeřem českého celku byl ruský tým Spirit.

SINNERS zažili fantastický start do zápasu s ruskými Spirit. Český celek hrající na CT straně mapy Nuke v úvodních kolech dominoval. K entry killům se dostali zejména David "forsyy" Bílý a Jindřich "ZEDKO" Chyba, který navíc dokázal dominovat a po 10 odehraných kolech měl on sám skóre 19:6 (Killy : Smrti). SINNERS v té době vedli už 9:1 a o takovém skóre se nezdálo ani největším optimistům.

Spirit za útočící stranu nevycházelo vůbec nic. Po dalším kole už dokonce ruská sestava brala 3 ze 4 taktických pauz. Ta nepomohla a SINNERS nadále kráčeli k vítězství. Stopku dokázali vystavit Spirit až v závěru, kdy snížili na 3:12.

Pistol round ve druhé polovině však opět sedl takřka dokonale českému celku, který se opět ujal vedení. Dosažený matchpoint ještě Spirit 3x dokázali odvrátit, čtvrtý pokus už však utekl a česká jednička mohla začít slavit. Vítězství zajišťuje vedení ve swissu 2:1 a tedy dvě BO3 série na postup.

SINNERS vs. Spirit

Výsledek - 1:0
  • de_nuke 16:6 (12:3)

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport