CS:GO
PGL Major 2022

Konec nadějí. SINNERS ztratili dobře rozjetý decider a v kvalifikaci na PGL Major končí

Konec nadějí. SINNERS ztratili dobře rozjetý decider a v kvalifikaci na PGL Major končí
24. 4. 2022
  |  

Historický zápas pro kosovský tým Bad News Eagles i české SINNERS. Jediná BO3, která měla rozhodnout o postupujícím na PGL Major Antwerp 2022.

SINNERS vstoupili do kvalifikačního zápasu proti nevyzpytatelným Bad News Eagles velmi rozpačitě. V úvody týmy vyhrávaly zejména force buy a ne plné nákupy, nakonec se však do hry dostali zejména čeští hráči, kteří dokázali zvládnout kritické momenty a hlavně se za CT stranu nenechali ekonomicky "resetnout"

V polovině česká jednička vedla 9:6 a po rozpačitém startu ve druhé polovině BNE sahali po srovnání. To SINNERS nedopustili, odskočili soupeři a kráčeli za vítězstvím. Skvělý výkon Adama "NEOFRAG" Zouhara a Davida "forsyy" Bílého dopomohli k vítězství na picku soupeře. To přišlo za stavu 16:10.

Druhá mapa se pro SINNERS změnila v noční můru. Bad News Eagles podchytili fantastickým způsem start za CT stranu, kterou korunovali v jednu chvíli dokonce vedením 9:0. Česká sestava se nedokázala z vývoje vzchopit a poté, co v polovině prohrávala 2:13, bylo téměř hotovo. BNE mapu ukončili za stavu 16:6 a následovat decider.

Poslední mapa se začala vyvíjet pro SINNERS velmi dobře. Český celek zvládl kritické chvíle úvodu a posléze zejména prostřední části zápasu dominoval. Konec však bude chtít nejlepší česká sestava zapomenout, Bad News Eagles se dokázali do zápasu vrátit, zvrátili nepříznivý stav a postupují.

SINNERS vs. Bad News Eagles

Výsledek - 1:2
  • de_mirage 16:10 (9:6)
  • de_nuke 6:16 (2:13)
  • de_inferno 14:16 

Zdroj úvodní fotografie: PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.