CS:GO

ESEA Premier: V souboji vítězů posledních ročníků byli úspěšnějí polští hráči AGO. SINNERS padli 1:2

ESEA Premier: V souboji vítězů posledních ročníků byli úspěšnějí polští hráči AGO. SINNERS padli 1:2
3. 11. 2021
  |  

Potkali se spolu v ESEA Premier Season 37 v klíčovém finálovém zápase, dnes se v česko-polské bitvě střetnou opět. Podaří se SINNERS navázat na včerejší vítězství nebo budou AGO nad jejich sílu?

AGO vs. SINNERS

Předzápasové informace


SINNERS se v úvodním zápase ESEA Premier Season 39 porazili po zajímavém souboji 2:0 GamerLegion. Více o zápase si zpětně můžete přečíst v našem reportu.

Česko-polská bitva začíná od 19:00. AGO v oficiálním HLTV zápase od vítězství ve finále ESEA Premier Season 38 nenastoupili. Přesto však v týmu najdeme staro-nové tváře, které nahradily zkušené duo Snatchie & Rallen. Polský celek přesto nevstupuje do zápasu se SINNERS jako favorit.

Čeští hráči si proti GamerLegion vyzkoušeli i nepříjemné pozice, kdy prohrávali a vypadalo to s nimi bledě. Druhé vítězství by SINNERS přiblížilo na cestě do play-off ze skupiny. Naopak pro polské hráče půjde v ESEA Premier Season 39 o první utkání, také oni tak mají o motivaci postaráno.

Průběh zápasu

Výsledek - 2:1
  • de_mirage 11:16 (5:10)
  • de_nuke 16:10 (11:4)
  • de_ancient 16:5 (10:5)

Velmi rozpačitý začátek mapy od obou týmů jakoby doprovázala nervozita, která znamenala neustálé střídání kol ze strany na stranu. Až v 7. kole, když SINNERS prohrávali 2:4 se dokázali dostat na double-awp setup v podání SHOCKa a oskara a zejména od prvního jmenovaného přišla neuvěřitelná hitparáda, která vyvrcholila vítězstvím v polovině 10:5.

Také start druhé vyšel SINNERS bravůrně, pistol round i další 2 kola skončila ve prospěch české jedničky a značný náskok vypadal nadějně. Polští hráči však vytáhli do útoku a dokázali snížit, by´ť čeští borci už od stavu 8:15 mohli jediným kolem získat mapu pro sebe. Nakonec AGO nedokázali porazit force od SINNERS za stavu 11:15 a padli 11:16.

Úvodní polovina mapy Nuke za T-side SINNERS vůbec nevyšla a po nepovedených kolech celek dokonce už prohrával 2:11. Nakonec se českým hráčům povedlo zachránit alespoň "povinné" minumim a snížit na 4:11. Start druhé mapy vyšel SINNERS na výbornou a čeští hráči snížili vedení soupeře. Celkový opak byl ale pravdou a nakonec SINNERS prohráli za stavu 10:14 kolo, ve kterém AGO neměli optimální nákup a vítězstvím s forcem otočili celkový vývoj. Po výsledku 16:10 ve prospěch polské jedničky se hra dostala na decider v podobě Ancientu.

Poslední mapa se strhla v jednoznačnou jízdu polského celku, který už za méně favorizovanou T stranu určoval tempo zápasu a po vedení v polovině 10:5, nedal SINNERS šanci na zvrat v zápase. SINNERS po porážce 10:16, celkově 1:2 mají v ESEA Premier Season 39 ve skupině skóre 1:1.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport