CS:GO

ESEA Premier play-off: SINNERS prohráli s 1WIN 1:2 a čeká je Lower Bracket

ESEA Premier play-off: SINNERS prohráli s 1WIN 1:2 a čeká je Lower Bracket
14. 12. 2021
  |  

SINNERS čeká poslední turnaj roku 2022. Česká jednička se pokusí vstoupit úspěšně do play-off ESEA Premier Season 39, proti je ruský celek 1WIN.

SINNERS vs. 1WIN

Výsledek 1:2
  • de_ancient 7:16 (3:12)
  • de_mirage 16:12 (9:6)
  • de_nuke 9:16 (4:11)

Český celek začal zápas hrůzostrašně a po úvodních 6 kolech prohrával 0:6. Následně sice dokázal zvládnout jedno kolo, ale poté opět přišla prohra a další kola mířila na stranu ruského celku. Trio oskar, beastik a ZEDKO dokázalo otočit situaci v 10. kole a získalo tak pro SINNERS další bod (2:8).

Poté však přišla další pohroma a tuzemský zástupce nedokázal reagovat na 4K od hráče Ravenlot. SINNERS už do výměny stran odcházeli s pouhými 3 koly. 1WIN sice zaváhali na úvod druhé půle, po třech kolech to však byli oni, kteří přebrali otěže a zvítězili na úvodní mapě 16:7.

Pistol round na druhé mapě (mirage - pick 1WIN) ovládl ruský celek 1WIN, z vedení se však neradoval dlouho a už 2. kolo patřilo SINNERS. Ti navíc celkovou sérií 4 kol ovládli úvod mapy. 1WIN sice dotahovali, ale vždy pouze po pár kolech, čímž dovolili jít českému celku do vedení v polovině 9:6.
Druhá půle začala identicky jako ta první - vyhraný pistol round na ruské straně, ztráta vzápětí a série kol pro SINNERS. Jediný rozdíl nyní byl, že se 1WIN podařilo dotahovat od stavu 7:13. Českému celku se povedlo jízdu Rusů zastavit až v 26. kole, kdy místo srovnání dokázal SHOCK zařídit bod pro svůj tým. Následně si ZEDKO připsal ACE a SINNERS dokráčeli k vítězství 16:12.

Závěrečná mapa se pro SINNERS stala velkou noční můrou. Česká jednička startující na CT straně mapy Nuke nestíhala ofenzivní hře 1WIN, která vynesla ruskému celku vedení v polovině 11:4. Po výměně stran, kdy 1WIN navíc začali úspěšným otočením pistol roundu, se zdálo všechno rozhodnuto. SINNERS od stavu 4:14 ještě odpověděli ve 4 dalších kolech, což na zvrat nestačilo. Po další výměně kol bylo hotovo, 1WIN zvítězili 16:9, celkově 2:0 a postupují dál. SINNERS padají do Lower Bracket.
 
Zdroj úvodní fotografie: Twitter @SINNERS_esports

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.