CS:GO

Pinnacle Winter Series: ENTERPRISE dali zapomenout na úvodní porážku a dnes si poradili s týmem OneTap

Pinnacle Winter Series: ENTERPRISE dali zapomenout na úvodní porážku a dnes si poradili s týmem OneTap
18. 1. 2022
  |  

Další den, další pokus česko-slovenských celků uspět na mezinárodním poli. Vše odstartovali ENTERPRISE, kteří se postavili v roli favorita týmu OneTap během úterního rána.

Šance na reparát po úvodní porážce startovala už v 9:00. Soupeřem česko-slovenské dvojky byl tentokrát rumunský celek OneTap.

ENTERPRISE vs. OneTap

Výsledek 2:0
  • de_mirage 22:18 (6:9)
  • de_inferno 16:11 (8:7)
  • de_overpass

ENTERPRISE nezačali souboj s rumunským celkem vůbec dobře. Jednak česko-slovenský tým prohrával už v polovině, ba co víc i v samotném závěru musel dlouhou sérií vítězných kol snížit na 13:14, posléze dokonce OneTap šli na map point, ale ani dva pokusy nestačili na ukončení.

V prodloužení se dokázali ENTERPRISE nejprve držet vyrovnaně, od stavu 18:18 se navíc dokázali odpoutat a soupeře již k ničemu nepustili. Po výsledku 22:18 šli tuzemští hráči do vedení v sérii.

První polovina druhé mapy sice také přinesla vyrovnanou podívanou, po výměně stran už však dominovali hráči ENTERPRISE, kteří si díky závěrečné sérii 5 vítězných kol v řadě připsali na své kontaktu i Inferno. Celkovým poměrem 2:0 si tak ENTERPRISE zajistili vítězství a ve swiss formátem hrané skupině mají aktuálně skóre 1:1. Jedním z možných zítřejších soupeřů by teoreticky mohl být slovenský hráč STYKO v týmu Apeks.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport