CS:GO

Pinnacle Fall Series 3: SINNERS prohráli s DBL Poney dvakrát 12:16 a v turnaji končí

Pinnacle Fall Series 3:  SINNERS prohráli s DBL Poney dvakrát 12:16 a v turnaji končí
30. 11. 2021
  |  

Česká jednička vstupuje do čtvrtfinále Pinnacle Fall Series #3. Soupeřem SINNERS od úterních 9:00 je tým DBL Poney.

Po vítězném MČR 2021 vstupují SINNERS opět na mezinárodní půdu. Jen necelých 35 hodin po vítězství v Brně už česká CS:GO jednička stojí ve čtvrtfinále online turnaje Pinnacle Fall Series 3 proti týmu DBL Poney.

SINNERS vs. DBL Poney

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 12:16 (8:7)
  • de_vertigo 12:16 (8:7)
  • de_nuke 0:0 (0:0)

Úvodní mapu série SINNERS odstartovali na CT straně, za kterou získali hned první kola pod kontrolu a ve 3. kole, kdy DBL už nastoupili s plným nákupem, zásluhou ZEDKA a jeho 3K český celek zvládl i toto kolo. Francouzský celek ovšem odpovídal posléze vyhranými souboji a srovnal krok. Vyrovnaný souboj obou týmů pokračoval až do výměny strany. Do té šli hráči SINNERS s vedením jednoho kola 8:7.

Také na startu druhé poloviny se čeští hráči chytli třema úspěšnými body a šli do výrazného vedení. DBL Poney však, podobně jako v první polovině, reagovali stejným způsobem. Po 22 kolech tak bylo srovnáno na 11:11. Francouzský celek zvládl i další kolo proti plnému nákupu SINNERS a eskaloval své vedení. Až ve chvíli kdy DBL Poney vedli 13:11 dokázali čeští hráči opět snížit, ale vzápětí přišlo další zaváhání (14:12). Po dalších dvou kolech už bylo hotovo a DBL Poney šli v sérii do vedení 1:0.

Obrázek druhé mapy byl prakticky na chlup podobný té první. Přetahovaná týmů vyvrcholila opět ve vedení SINNERS 8:7 a vypadalo vše nadějně. Ovšem také na Vertigu po 20. kole přišla jízda v podání francouzské mašiny, která dokázali urvat závěr zápasu pro sebe a v turnaji po vítězství postupuje dál, SINNERS končí.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.