CS:GO

Osmifinále Malta Vibes: NIO hrál (opět) za ENTERPRISE, kteří však v zápase s Anonymo vyhořeli

Osmifinále Malta Vibes: NIO hrál (opět) za ENTERPRISE, kteří však v zápase s Anonymo vyhořeli
14. 2. 2022
  |  

Coverage Malta Vibes Knockout Series 6 | ENTERPRISE nastupují do osmifinále turnaje soubojem s Anonymo, polským celek, který v předkole uspěl s českým celkem Entropiq Prague. Průběh zápasu sledujeme živě.

Po vzoru SINNERS, kteří přejeli Astralis Talent a postoupili do čtvrtfinále Malta Vibes Knockout Series 6, se dnes pokusí ENTERPRISE také proklouznout mezi poslední osmičku.

Nástup do zápasu se ENTERPRISE vůbec nevyvedl a Anonymo diktovali v prvních 6 kolech (1:5) tempo. Až posléze si vítěznou sérii kol připsali i ENTERPRISE, avšak následovala série i z polské strany. Polovina pom dalším střídání kol skončila 9:6 pro Poláky.

Anonymo ještě umocnilo svůj náskok díky třema bodům v řadě při začátku druhé půle. Obrana ENTERPRISE se rozkoukala až posléze, kdy získala také tři body. Další dvě kola však opět patřila polskému celku (9:14). Nicméně následně dokázali skvěle otevřít kolo dvěma killy ENTERPRISE, bohužel však to bylo vše v daném kole od česko-slovenského celku a Anonymo měli map point. Vítězství na sebe nenechalo dlouho čekat a Poláci šli do vedení v sérii po výsledku 16:10.

Druhá mapa série neměla s vyrovnaností prakticky nic společného. Sporadické získávání bodů (2) v první polovině určilo jasný ráz. Anonymo s vedením 13:2 v polovině drželo postup ve svých rukou. Velmi rychle bylo hotovo a Anonymo po vítězství 2:0 postupuje dál.

V sestavě ENTERPRISE se objevil také slovenský hráč NIO. Podle všech informací to však bylo způsobeno nemožností zasáhnout více do uzavřené soupisky. EP tak nemohli zapsat obě zahraniční posily.

ENTERPRISE vs. Anonymo

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 10:16 (6:9)
  • de_nuke 2:16 (2:13)
  • de_inferno

Zdroj úvodní fotografie: CNC  / Sazka eLEAGUE

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport