CS:GO

Malta Vibes: Dynamo Eclot porazilo Tricked 2:0 a postupuje

Malta Vibes: Dynamo Eclot porazilo Tricked 2:0 a postupuje
1. 12. 2021
  |  

Dynamo Eclot od 10:00 nastupuje k zápasu v Malta Vibes Knockout Series 4. Podaří se jim uspět proti týmu Tricked?



Úspěšný vstup do turnaje za sebou mají ENTERPRISE, kteří uspěli v úterním večerním zápase a postoupili do dalšího kola. O to stejné se dnes pokusí Dynamo Eclot.

Tricked vs. Dynamo Eclot

Výsledek - 0:2
  • de_mirage 13:16 (8:7)
  • de_overpass 10:16 (8:7)
  • de_vertigo 0:0 (0:0)

Dynamo Eclot vstoupilo do Malta Vibes po 10. hodině ranní, kdy tým vyběhl na server proti celku Tricked. V úvodu zápasu to byli zejména dánští hráči, kterým se podařilo úvod urvat pro sebe a průběžně vedli už 7:2. Česko-slovenská sestavě se chytila až posléze, kdy sérií 4 kol snížili. O jedno kolo skončila celkově i první polovina, kdy DNE pohrávali 7:8.

CT strana však sedla Dynamo Eclot náramně a díky dvěma, respektive posléze 4 kolům šli do výrazného vedení v sérii s Tricked. Dánové sice i napodruhé sérii přerušili, ale česko-slovenská sestava v "rozbitém" nákupu využila jediné dvě zbraně, které drželi nbqq a capseN. Duo hráčů tak zvládlo zajistit 14. bod. Byť se ještě Tricked pokusili vývoj první mapy změnit, snaha však stačila na pouhých 13 kol, DNE šli do vedení v sérii po vítězství 16:13.
Naopak na druhé mapě to byl česko-slovenský celek Dynamo Eclot, který vstoupil do úvodu mapy výrazněji lépe, než soupeřící tým. Vedení 7:3 však přerušila vítězná série 5 kol od Tricked, kteří se tak dostali ještě v první polovině do vedení.

Dynamo Eclot zažil skvělý vstup i do druhé půle druhé mapy, kdy se dostalo třemi body v řadě do vedení 10:8. Ve 4. kole navíc K1-Fida zvládl klíčovou 1v1 na závěr prvního plného nákupu Tricked. Postupné vedení 12:8 přerušili dánští hráči až v jednadvacátém kole.

Na změnu vývoje to však nestačilo a Dynamo Eclot dokráčelo k vítězství 16:10 a v celkovém poměru 2:0.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport