CS:GO

Otočka z říše snů. SINNERS porazili Wisla Krakow a míří do semifinále Malta Vibes Knockout Series 5

Otočka z říše snů. SINNERS porazili Wisla Krakow a míří do semifinále Malta Vibes Knockout Series 5
25. 1. 2022
  |  

Úterní program přináší čtvrtfinále Malta Vibes Knockout Series 5, ve kterém se SINNERS o top4 poperou s Wisla Krakow.

V turnaji Malta Vibes Knockout Series 5 zažili SINNERS úvodní zápas roku 2022, navíc to byla i premiéra pro snipera forsyyho, který tým 1shot sestřelil skvělým výkonem. Dnes na to bude chtít česká jednička navázat proti polskému celku Wisla Krakow.

SINNERS vs. Wisla Krakow

Výsledek - 2:1
  • de_nuke 12:16 (4:11)
  • de_ancient 16:13 (4:11)
  • de_mirage 16:7 (11:4)

Úvodní mapa české CS:GO jedničce nevyšla podle představ, kdy už v první polovině za CT stranu uhráli SINNERS pouze 4 kola. Hrozivý náskok Wisla Krakow už nedokázali tuzemští hráči ohrozit ani sérií kol ve druhé polovině, která dramatizovala alespoň částečně výsledek mapy.

Start mapy Ancient vyšel SINNERS dobře a 3 úvodní kola šli na konto českého celku. Pak však přišel tvrdý sešup dolů, Wisla Krakow se radovala v 10 kolech v řadě a bylo prakticky rozhodnuto o výsledku první poloviny. Oba celky se o další 2 kola podělily a tím pádem polovina skončila 11:4 ve prospěch polského celku.

Po výměně stran se přeci jen SINNERS rozhoupali a z úvodních 6 kol hned 5 získali pro sebe. S postupem času se tak blížilo vyrovnání, které definitivně přišlo po čtyřiadvaceti odehraných kolech. Jízda SINNERS za velkým comebackem pokračovala a česká jednička v dalších kolech uspěla. Wisla Krakow tak utrpěla porážku 13:16 a došlo na srovnání série.

Rozhodující klání obou soupeřů přišlo na mapě Mirage, kde SINNERS odstartovali za CT stranu. První kola sice patřila polskému soupeři, pak však přišla série 8 kol pro SINNERS a vítězství v polovině, jak jinak než, 11:4. Čeští hráči zvládli také pistol round v polovině druhé, stejně jako další kolo, ve kterém však zabrnkali na nervy svým příznivcům. Rázem bylo z vývoje vedení SINNERS 14:4. Wisla Krakow sice ještě ukrojila z náskoku Čechů, nicméně na otočku to nestačilo a do TOP4 míří SINNERS.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport