CS:GO

Kvalifikace na ESL Challenger Anaheim: SINNERS vybouchli v prvním kole s Eternal Fire. Čeká je LB

Kvalifikace na ESL Challenger Anaheim: SINNERS vybouchli v prvním kole s Eternal Fire. Čeká je LB
11. 12. 2021
  |  

SINNERS od 12:30 čeká úvodní zápas uzavřené kvalifikace na ESL Challenger Anaheim 2022. Jak se bude českému celku dařit? Průběh zápasu s Eternal Fire sledujeme živě.

SINNERS vs. Eternal Fire

Výsledek 0:2
  • de_mirage 14:16 (10:5)
  • de_inferno 7:16 (6:9)
  • de_overpass 0:0 (0:0)

Úvodní polovina první mapy vyšla SINNERS skvěle a český tým se postupně dostal do vedení 10. Zásluhu na tom měly zejména série, v nichž čeští hráči získali dvě nebo 3 kola a Eternal Fire reagovali pouze jedním.

Začátek druhé půle byl ve znamení drtivé agrese tureckých hráčů, kteří kráčeli za srovnáním. Byť se několikrát českému zástupci podařilo odolat, v samotném závěru přeci jen Eternal Fire srovnali na 13:13 a navíc se dokázali i dostat do vedení 14:13. Poté, když už Eternal Fire seděli na map pointu, dokázal oskar clutchnout 1v2 se svým AWP a snížil na 14:15. Bohužel hned vzápětí, na startu 30. kola, byl oskar poslán k semi a výhodu dokázal turecký tým využít k zisku mapy v poměru 16:14.

Na druhé mapě se herní krize SINNERS ještě prohloubila. Eternal Fire dominovali úvodu a dostali se až do vedení 7:0. Až v tu chvíli český celek dokázal zareagovat a snížit. Ve výsledku z toho byla ještě hratelná půle 6:9. Nástup do druhé poloviny však českému zástupci nesedl a turecký celek směřoval k vítězství. Série úspěšných kol Eternal Fire se zastavila za stavu 15:6. O snížení se sice SINNERS postarali vzápětí, nicméně to bylo vše a hned další kolo šlo do spárů tureckému celku, který si tak zajistil postup do semifinále Upper Bracketu. Na SINNERS čeká spodní část pavouka.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.