CS:GO

ESEA Premier: SINNERS přejeli dvakrát Entropiq, dovolili jim pouhých 11 kol a berou klíčové 3 body

ESEA Premier: SINNERS přejeli dvakrát Entropiq, dovolili jim pouhých 11 kol a berou klíčové 3 body
7. 12. 2021
  |  

Velký zápas pro tuzemskou CS:GO scénu a fanoušky SINNERS. Česká jednička se postaví od 19:00 ruskému týmu Entropiq. Průběh zápasu sledujeme v článku živě.



Entropiq vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_vertigo 5:16 (1:14)
  • de_nuke 6:16 (4:11)
  • de_overpass 0:0 (0:0)

SINNERS začali utkání s Entropiq fantastickým nástupem do mapy Vertigo za CT stranu, když český tým nezastavilo ani prohrané 3. kolo v pořadí, stoupali SHOCK aspol. ke hvězdám. Kolo za kolem SINNERS navyšovali svůj náskok a vynikající individuální výkon zejména SHOCKa táhl českou jedničku za vítězstvím. Po sérii prohraných kol to vypadalo, že odpověď hráči Entropiq našli až v 15. kole. Opak byl však pravdou a i toto kolo šlo do spárů SINNERS, kteří zvýšili náskok na 14:1.

Ve druhé půli se sice Entropiq několika body chytili, na zvrat to nestačilo a prohráli 5:16. Veleúspěšný start SINNERS do série, jaký jsme již dlouho neviděli.

Úspěšný tah za vítězstvím pokračoval od SINNERS i po výměně mapy. Také na Overpassu začínal český celek za CT stranu, která mu sedla v úvodu opět výborně. Sice po 3 kolech na stranu SINNERS přišly 3 ve prospěch Entropiq, na dlouhou dobu to bylo vše, co ruský celek vymyslel. Další bod přišel až ve 14. kole, kdy Entropiq snižovali na 4:10. Vzápětí však přišlo další zaváhání a SINNERS navýšili náskok na 11:4. Entropiq následně ještě pozlobili, ale SINNERS si už vítězství pohlídali.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.