CS:GO

Sen o účasti DreamHacku pro tentokrát končí! SINNERS padli v těsné koncovce s GamerLegion

Sen o účasti DreamHacku pro tentokrát končí! SINNERS padli v těsné koncovce s GamerLegion
21. 10. 2021
  |  

Druhý a poslední den kvalifikace na DreamHack Open November otevřou SINNERS soubojem s týmem GamerLegion, ve kterém působí také slovenský střelec ZERO.

Ještě předtím, než SINNERS zamíří na LAN akci Sazka eLEAGUE na FOR GAMES, kde je kromě cesty za obhajobou čeká také například autogramiáda na stánku Sazka Esport, musejí se pokusit projít DreamHack kvalifikací. Prvním ze dvou kroků bude tým GamerLegion.

SINNERS vs. Gamer Legion

  • DreamHack Open November 2021 Closed Qualifier

    • Lower Bracket Round 2

  • Výsledek - 1:2

    • de_inferno 16:9 (7:8)
    • de_vertigo 13:16 (6:9)
    • de_ancient 14:16 (6:9)

GamerLegion padli v Upper Bracketu s fnatic a dnes si proti SINNERS chtěli spravit chuť. Do zápasu vstoupil evropský celek ve velkém stylu a v úvodních kolech k ničemu SINNERS nepouštěl. Česká jednička se do hry dostala až v závěru polovinu, za to však s dlouhou sérií vítězných kol, kterou se jí povedlo dostat se do vedení. Vítězná série se zastavila na 11 kol v řadě za stavu 13:8. GamerLegion získali následně 1 kolo, to bylo ale vše a SINNERS zakončili mapu vítězně 16:9.

Na druhé mapě začali v prvních kolech lépe hráči SINNERS, pak však přišla série kol, kterou dominoval tým GamerLegion. Výsledkem byla polovina 6:9 v neprospěch právě českého celku SINNERS. Za otočkou vkročila tuzemská jednička nejlepším možným způsobem, když clean & easy proletěla pistol round ve druhé polovině. Dalšími úspěšně zvládnutými koly došli SINNERS až do vedení 12:9. Posléze však nastoupili do hry GamerLegion. Evropský celek dokráčel k vítězství a otočce v poměru 16:13, čímž srovnal sérii na 1:1.

Poslední dějství dnešního souboje týmy sehrály na mapě Ancient. Velmi dobrá polovina od GamerLegion položila základ potenciálního úspěchu. SINNERS sice během druhé poloviny úspěšně kontrovali a zdramatizovali část druhé poloviny. V závěru došlo na snahu SINNERS dostat zápas do prodloužení, bohužel neúspěšně. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.