CS:GO

Pinnacle Fall Series #2: SINNERS za CT na Ancient neuhráli ani kolo. HAVU vítězí 2:0

Pinnacle Fall Series #2: SINNERS za CT na Ancient neuhráli ani kolo. HAVU vítězí 2:0
8. 11. 2021
  |  

SINNERS spolu s dalšími týmy obdržely pozvánky do čtvrtfinále Pinnacle Fall Series #2. Na česko-slovenský celek čeká souboj od 18:00 s týmem HAVU.

Během pondělka se odehrají všechny čtvrtfinálové zápasy 2. série Pinnacle Fall turnaje, jehož vítěz získá $20,000 a také postup na LAN Sweet LAN 2022.

SINNERS vs. HAVU

Předzápasové informace


SINNERS se jako pozvaný celek utkají s finským týmem HAVU, který postoupil přes swiss skupinu se skórem 3:1. Doposud není evidováno žádné oficiální střetnutí české sestavy s tou finskou.

Česká jednička s největší pravděpodobností půjde pro ban mapy Dust2, kde nehraje a naopak HAVU tam 67% úspěšnost z 9 map. To stejné se naopak dá čekat i od finského soupeře, který zřejmě zabanuje Vertigo.

Bez ohledu na další VETO budou v roli favorita jednoznačně hráči SINNERS, kteří jsou výše rankově postaveným cílem a finský soupeř by jim neměl dělat potíže. Jaká bude však realita se dozvíme až na serveru, na který od 18:00 týmy vyběhnou. Pro SINNERS jde o jednu z posledních oficiálních zkoušek před nadcházejícím turnaje V4FSF 2021.

Průběh zápasu

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 10:16 (9:6)
  • de_ancient 6:16 (6:9)
  • de_mirage 0:0 (0:0)

SINNERS na Overpassu nezačali vůbec dobře, když HAVU zvládli úvodní 4 kola za T-side a start pro finský tým vypadal více než skvěle. Český celek zvládl force v 5. kole a snížil na 1:4. Bohužel hned vzápětí přišlo rychlé kolo ze strany HAVU, které znamenalo další vedení. Následně se však dokázali SINNERS dostat díky sérii kol do vedení 6:5. Posléze sice HAVU vyrovnali, ale vzápětí si opět čeští hráči vzali vedení na svoji stranu a dokázali ho uhájit až do poloviny (9:6).
Skvělým nástupem do druhé poloviny se prezentovali HAVU, kteří se dokázali dostat do vedení 10:9. SINNERS sice srovnali, nicméně HAVU nadále určovali tempo hry a díky sérii 6 vítězných kol první mapu ovládli v poměru 16:10.

Nástup do druhé mapy měli opět skvělí finští hráči, kteří k ničemu SINNERS nepustili a na CT straně se dostali do vedení už 6:0. Česká jednička sice kontrovala částí kol, prohru 6:9 v polovině však neodvrátila.

Díky 5 kolům v řadě ve druhé polovině se dokonce HAVU dostali už do vedení 14:6. 21. kolo dokonce NEOFRAG otevřel úspěšným double-killem, nicméně vzápětí vývoj finští hráči otočili a získali match point. Hned první příležitost HAVU využili (16:6) a ukončili zápas v poměru 2:0.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.