CS:GO

Thunderpick Bitcoin Series: SINNERS nezvládli zápas se SAW a ve swissu patří mezi týmy se skóre 0:1

Thunderpick Bitcoin Series: SINNERS nezvládli zápas se SAW a ve swissu patří mezi týmy se skóre 0:1
24. 1. 2022
  |  

Dnes startuje Thunderpick Bitcoin Series 2022, ve kterém se představí také SINNERS. Ti od 9:50 vyzvou v úvodním zápasu swiss formátem hrané skupiny portugalský celek SAW.

Po vítězné premiéře forsyyho v dresu SINNERS se dnes česká jednička utká se SAW na úvod Thunderpick Bitcoin Series.

SAW vs. SINNERS

Výsledek - 2:1
  • de_ancient 16:12 (11:4)
  • de_inferno 7:16 (6:9)
  • de_nuke 16:8 (10:5)

SINNERS úvodní mapu proti SAW (Ancient, pick SAW) nezvládli a prohráli 16:12. Už od prvních kol vypadala portugalská sestava velmi dobře a za CT stranu k ničemu SINNERS nepouštěla. Ve výsledku z toho byly jen 4 kola, v nichž český celek dokázali vyčistit soupeře nebo položit úspěšně bombu s následným výbuchem.

Ani po výměně stran to na velký zvrat nevypadalo. SINNERS sice zvládli úvodní dvě kola, pak však hráč rmn dokázal 1v3 získat 2 killy a navíc pozdržel čas tak, že ZEDKO už nestihl bombu zneškodnit. SAW dalšími 3 koly odskočili do vedení 14:6. SINNERS ještě snížili, zvrat nepřišel a po 28 kolech bylo hotovo. SAW si odnesli vítězství 16:12 a získala úvodní mapu série.

Druhá mapa přinesla opoznání lepší podívanou pro česko-slovenské fanoušky SINNERS. Domácí jednička předvedla už za CT stranu perfektní sérii 8 vyhraných kol, které určily tempo vývoje. Po vítězství v polovině (9:6) navíc SINNERS nezastavovali ani po výměně stran, kdy si dokázali připravit 6 kol v řadě, jimiž se dostali na 15. bod. Následně bodovali i SAW, ale vzápětí se už radovali SINNERS z vítězství 16:7 a srovnání série na 1:1.

Rozhodující klání se událo na mapě Nuke, kde sice SINNERS startovali za favorizovanější CT stranu, na serveru to nebylo prakticky vůbec znát a dominantní výkon ukázali hráči z Pyrenejského poloostrova. SAW se podařilo získat během úvodních 15 kol hned 10 bodů, čímž výrazně naklonily misky vah na svoji stranu. Čeští borci odstartovali dobře 3 koly za T-side, nicméně následnou šňůrou 6 úspěšných zakončení kol si SAW ukradli na svoji stranu celkové vítězství 16:8 (2:1).

Tím, že pro oba celky šlo o první duel swiss formátem hrané skupiny, budou pro další zápas SINNERS zařazeni do skupiny týmů se skóre 0:1, soupeř naopak 1:0. K postupu je potřeba z 5 pokusů získat 3 vítězství.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.