CS:GO

Dvě rozdílné mapy, dvě porážky. ENTERPRISE končí v turnaji Thunderpick Bitcoin

Dvě rozdílné mapy, dvě porážky. ENTERPRISE končí v turnaji Thunderpick Bitcoin
6. 2. 2022
  |  

Stěžejní den "D" pro ENTERPRISE v turnaji Thunderpick Bitcoin Series je tady! Česko-slovenská pětice se pokusí zachránit naděje proti týmu BIG Academy.

ENTERPRISE prohráli úvodní dva BO3 duely a se skóre 0:2 nastupují ve swiss formátem hrané skupině do třetího v pořadí. Pokud porazí BIG Academy, udrží si naději na play-off, porážka je naopak eliminuje z turnaje. Zápas startuje od 10:50.

ENTERPRISE vs. BIG Academy

Výsledek - 0:2
  • de_inferno 20:22 (5:10)
  • de_overpass 9:16 (2:13)
  • de_vertigo 0:0 (0:0)

Neuvěřitelná podívaná mezi ENTERPRISE a BIG Academy začala stylově už na mapě Inferno. ENTERPRISE museli po polovině (15 kol) dotahovat náskok BIG Academy 5:10, což se jim také podařilo, ba co víc, česko-slovenská sestava šla dokonce do vedení.

Také závěr základní hrací doby měl tuzemský celek "pod kontrolou" v kritickou chvíli však selhal a nechal BIG Academy prostor pro srovnání a následnému poslání zápasu do prodloužení. V něm pokračovala vyrovnaná partie, z níž přeci jen vyšli lépe němečtí hráči, kteří zvítězili 22:20.

Druhá mapa neměla s vyrovnaností obou celků nic společného. BIG Academy nedokázali zvládnout útok na straně T-side (Overpass) pouze ve dvou kolech a tak šli do výměny stran s jasným vedením 13:2. To Němci umocnili získaným pistol round, který je o to víc přiblížil vítězství.

Posléze zabrali i česko-slovenští hráči, kteří dokázali postupně snížit a byť v jednom kole, které doručilo na stranu BIG Academy match point, zaváhali, vítězství soupeře stále nedopustili.

Stíhací jízda ENTERPRISE skončila posléze na 9. bodě. V tu chvíli si již osudný 16. dokázali BIG Academy připsat, čímž ovládli nejen druhou mapu, ale i celou sérii, která pro EP znamená vyřazení z turnaje Thunderpick Bitcoin Series.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.