CS:GO

CEE Champions: ENTERPRISE na decideru přejeli allStars a jsou v semifinále

CEE Champions: ENTERPRISE na decideru přejeli allStars a jsou v semifinále
4. 6. 2022
  |  

ENTERPRISE dnes nastoupili do čtvrtfinále turnaje CEE Champions 2022. Soupeřem české organizace byl rumunský tým allStars.

ENTERPRISE sérii s rumunským týmem allStars nezačal vůbec špatně, když se dokázal dostat do dobrých pozic a rychlého vedení. Postupně však otěže přebrali pod své moci soupeřící hráči, kteří jednak před polovinou snížili na 7:8 a pak dokázali v zápase také dominovat. 

Tuzemský zástupce se však nevzdal a zásluhou zejména skvěle hrajícího Ville "myltsi" Vilkmana dokázal držet posléze krok. Drama vyvrcholilo neúspěšnou snahou ENTERPRISE proměnit matchpoint, následně v prodloužení uspěl soupeř, který zvítězil 19:16.

Na mapě Mirage se skvělým výkonem proti svým krajanům naopak blýsknul rumunský hráč v barvách ENTERPRISE Raul "Blytz" Gligor, který dokázal nastřílet 23 killů a byl hlavním strůjcem úspěšné poloviny za T-side, po níž se dostali dokonce hráči do vedení 10:5. Následně za CT už jen doklepli mapu do vítězného konce a děj přesunuli na Overpass.

Závěrečná podívaná byla jasně v režii následného vítěze série. ENTERPRISE okázali získat na svoji stranu 10 z 11 možných prvních kol a jasně určovali tempo série. Soupeř ještě snížil, nicméně následně padl i ve druhém pistol round a otočka se zdála více než nereálná. Konec přišel po 22 kolech za stavu 16:6, když The eLiVe dokončil poslední přeživší a získat důležitý závěrečný bod. ENTERPRISE tak bude čekat semifinále.

ENTERPRISE vs. allStars

Výsledek - 2:1
  • de_inferno 16:19 (8:7)
  • de_mirage 16:8 (10:5)
  • de_overpass 16:6 (12:3)

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport