CS:GO

"Content King" tarik končí v Evil Geniuses po více než 2 letech. Zůstane už pouze u streamování?

"Content King" tarik končí v Evil Geniuses po více než 2 letech. Zůstane už pouze u streamování?
4. 1. 2022
  |  

Pětadvacetiletý Tarik "tarik" Celik si hledá nové angažmá. Po více než dvouleté štaci jako hráč a "Content King" končí v Evil Geniuses.

Severoamerický hráč Tarik "tarik" Celik patří k výrazným osobnostem tamnější i celosvětové CS:GO scény. Jako jeden z mála hráčů z NA regionu se může chlubit celou řadou velkých tier 1 triumfů právě z domácí půdy. Za zmínku stojí vítězství na ELEAGUE Major Boston v barvách C9, potažmo také DreamHack Open Denver 2017 a v neposlední řadě s Evil Geniuses také ESL One: New York 2019.

Dnes organizace EG oznámila na svých sociálních sítích definitivní konec spolupráce s hráčem, který byl téměř poslední rok na lavičce.

Pětadvacetiletý tarik prošel za svoji 7letou kariéru řadou týmů od Cloud9, přes MIBR a NRG až právě do Evil Geniuses. Ohledně jeho budoucnosti je aktuálně více otázek než odpovědí. Dlouhodobě se vítěz majoru věnuje tvorbě obsahu na YouTube a platformě Twitch, tudíž se dá očekávat, že při těchto aktivitách zůstane i do budoucna... Pokud nepřijde relevantní CS:GO / Valorant nabídka.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.