CS:GO

Co je a bude s oskarem? Všechny strany mlčí, hraje dál

Co je a bude s oskarem? Všechny strany mlčí, hraje dál
12. 4. 2022
  |  

Poslední oficiální informací okolo domácí legendy Counter-Strike Tomáše "oskar" Šťastného zůstává jeho konec v SINNERS, kde by nahrazen talentovaným forsyym. Co je však s třicetiletým sniperem nyní?

Už při konci angažmá v SINNERS se komunitou šířila spekulace o tom, že se oskar přidá k části svých bývalých spoluhráčů v celku GORILLAZ, což se defacto (ne)oficiálně také stalo. Vlivem téměř až nulové komunikace na sociálních sítích v podání organizace či samotného hráčo to nikdy nebylo "veřejně" známo.

Tomáš "oskar" Šťastný se zapojil s finským hráčem suNnym a dalšími do PGL Major Antwerp 2022 RMR EU kvalifikací, kde mnoho nechybělo a celek by to dotáhl až na hranu postup na rumunský kvalifikační turnaj.

Nyní tým, který obohatil také In-game leader Mathias "MSL" Lauridsen, nastoupil do open kvalifikace IEM Dallas 2022 - Europe. Tým podlehl až ve 4. kole německým BIG, který patří do TOP světové dvacítky. 

Vypadá to, že i bez nějakého velkého zázemí a oficiální "organizace" se pětice našla a chce hrát společně. Kromě již zmíněný česko-finsko-dánské trojice se v sestavě nacházel v kvalifikačním turnaji i dvaadvacetiletý estonský hráč Anton "supra" Tšernobai a také bývalý hráč Copenhagen Flames Magnus "Nodios" Olsen. Oproti "původní" soupisce GORILLAZ chybí další Fin, Jere "sergej" Salo.

Zdroj úvodní fotografie: CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.