CS:GO

Cloud9 si na začátku IEM Cologne 2023 musí poradit bez jednoho z hráčů. Proč? A vrátí se do Německa?

Cloud9 si na začátku IEM Cologne 2023 musí poradit bez jednoho z hráčů. Proč? A vrátí se do Německa?
28. 7. 2023
  |  

CS:GO sekce americké organizace Cloud9 oznámila během čtvrtečního večera, že se jí nepodařilo dotáhnout víza pro Sergey "Ax1le" Rykhtorova, který tak nestihne základní skupinu celosvětového turnaje IEM Cologne 2023. Sestavu dočasně doplňuje Timur "buster" Tulepov.

Mnozí se těšili na velkolepý upgrade ruské CS:GO sestavy severoamerické organizace Cloud9 na IEM Cologne 2023. Do prvních duelů však bude muset sekce nastoupit bez Sergey "Ax1le" Rykhtorova, který má problém s vízy a jeho start na turnaji musí být odložen.

Nemělo by se však jednak o kritický problém a organizace počítá s tím, že pokud by se podařilo postoupit do vyřazovacích bojů, bude již jednadvacetiletý hráč k dispozici pro potřeby týmu, který patřím velkým favoritům. Do té doby jej nahradí Timur "buster" Tulepov, který je v Cloud9 aktuálně na lavičce.

Ve skupině "A" začnou Cloud9 už v sobotu od 12:30 proti Fnatic, přičemž vítěz narazí na ENCE anebo další tým z kvalifikačního play-in turnaje. Kromě těchto celků jsou ve skupině také dánští Heroic, GamerLegion nebo Monte. 
Aktualizace k sestavě CS:GO týmu Cloud9 | Zdroj: Twitter @C9CSGO
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.