League of Legends

Cloud9 se konečně vyjádřili. LS je zpět v Jižní Koreji a při cestě s "rýpnul" do NA scény

Cloud9 se konečně vyjádřili. LS je zpět v Jižní Koreji a při cestě s "rýpnul" do NA scény
23. 2. 2022
  |  

Situace s propuštěním trenéra LS z řad Cloud9 se stále neuklidnila. Organizace sice vydala vyjádření, nad tím se však ještě více lidí podivuje. Mezitím se Nick “LS” De Cesare přesunul zpět do Jižní Koreji a při cestě si neodpustil "rýpnutí" do severoamerické scény.

Úterní vyjádření severoamerické organizace Cloud9 neuspokojilo fanoušky, ani analytiky a další experty League of Legends světa. CEO organizace, nový Head Coach a také dva hráči měli objasnit, co vedlo k tak náhlému ukončení spolupráce s trenérem Nick "LS" De Cesare.



Mnoho lidí následně považovalo také za nešťastné slova, která byla zvolena v kontrastu s tím, koho organizace najmula do svých řad. "Všichni věděli, jaký LS je a že bude chtít přinést jiný styl trénování," komentovalo mnoho diskutujících na Twitteru. Přitom právě nesouhlasné pohledy na věci mohly být jednou z příčin konce spolupráce.
V mezičase se trenér LS cestuje zpět do Asie, konkrétně do Jižní Koreje, kde v minulosti působil například jako content creator a streamer pro T1 nebo také trenér týmu XYZ. 

Osmadvacetiletý trenér a osobnost League of Legends scény si neodpustil rýpnutí po cestě, když tweetoval z letiště Incheon. "Wifi na letišti Incheon je rychlejší než cokoli v NA LOL, je dobré být zpět," uvedl na svém Twitter účtu LS.

Také tento příspěvek na sociální sítě může podtrhávat fakt, že skutečně přišel do Ameriky s metodami, na které nebylo tamní prostředí připraveno.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.