CS:GO

Cíle splněny. Cryptova dokázala postoupit do ESEA Advanced

Cíle splněny. Cryptova dokázala postoupit do ESEA Advanced
30. 6. 2022
  |  

Cryptova hlásí úspěšnou sezonu. Minimálně co do cílů, které organizace měla a z hlediska výsledku v ESEA divizích. Ve 41. sezoně ESEA Main totiž dokázala dokráčet Cryptova až k postupu do Advanced.

Česko-slovenská soupiska týmu Cryptova si zajistila postup do ESEA Advanced. V průběhu současné ESEA Main totiž tým proklouzl v play-off do TOP 16, což by dle žebříčků Liquipedia i zpráv z organizace mělo stačit na vyšší divizi.

„Skvělý výkon našich hráčů a další dílek do skládačky zapadl, vzhůru do ESEA Advanced,“ uvedl na svém Twitter účtu Viktor Ustyanovic, CGO v Cryptova, a podpořil jej také CEO Michael Blažík: „To jsem nečekal, že naše CSGO splní všechny zadané cíle pro první pololetí. Perfektní práce od @vickylucky91.“ 

Cryptova v rámci play-off ESEA Main prošla 4 kola, přičemž v prvním kole Upper Bracket dostala výhru, následně si poradila s Team QUAZAR (2:1), pak sice prohrála proti SD Invicta (1:2), ale následně v Lower Bracket tým uspěl 2:0 proti Aseris.

Play-off ESEA Main se stále dohrává, nyní už však týmy bojují jen o co nejlepší umístění a tedy i možnost lepšího zisku prizepoolu.

Bez ohledu na postup do ESEA Advanced, play-off Sazka eLEAGUE a dalším úspěchům dojde v týmu Cryptova ke změnám. Nyní můžeme jen tipovat, jaké a koho se budou týkat. Potvrzený je pouze odchod jara.

Zdroj úvodní fotografie: @CNC / Sazkae LEAGUE 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.