CS:GO

Chystá TSM velký návrat do vod Counter-Strike? Údajně se má rýsovat první trojice hráčů

Chystá TSM velký návrat do vod Counter-Strike? Údajně se má rýsovat první trojice hráčů
7. 7. 2023
  |  

V posledních hodinách se objevily další spekulace, které se týkaly návratu Counter-Strike sekce do organizace TSM. Původní informace o možném dánském celku, včele s hráči, kteří historicky za TSM nastupovali, však padají. Nyní by měla být blízko francouzko-rusko-britská trojice hráčů. O koho jde?

Mezinárodní novinkový portál 1pv.fr přišel se spekulacemi na základě svých zdrojů ohledně možných akvizic do celku TSM, který se již dlouhé roky Counter-Strike scéně vyhýbal a focus byl zaměřen na celky v zámoří (League of Legends a další). Na cestě by údajně měla být francouzsko-rusko-britská trojice hráčů a úspěšný trenér.

TSM by nově měl vést do nové éry Counter-Strike francouzský trenér Rémy "XTQZZZ" Quoniam, který historicky trénoval G2 Esports a údajně stál i v začátku roku za nakopnutím Vitality, které vyvrcholilo titulem v Paříži na BLAST.tv Major 2023. 

Hráčské akvizice by měl reprezentovat trenérův krajan, francouzský hráč Audric "JACKZ" Jug, který historicky reprezentoval řadu týmů ze západu Evropy, zejména pak Francie. Jmenovitě jde o například o G2 Esports, DBL Poney a v posledních letech tým HEET. 
JACKZovým spoluhráčem by se mohl stát o 10 let mladší Timofey "⁠interz⁠" Yakushin. Ruský hráč naposledy působil v Cloud9 a v předchozích angažmá se posunul z academy celku Gambit Youngsters do hlavní sestavy východoevropské organizace. 

Další hráčskou posilou by měl být i Cai "CYPHER" Watson, britský rifler, který se prosadil zejména díky angažmá v celku Into The Breach. Právě jeho odchod z anglické organizace by mohl otevřít dveře Adamovi "NEOFRAG" Zouharovi, který by se na ostrovy mohl náhledně přesunout, aby zacelil mezeru v sestavě ITB. I o tom mluví zahraniční zdroje. 

Zajímavostí je, že se ve spekulacích zatím neobjevilo ani jméno In-game leadera a AWP hráče, tedy dvojice klíčových rolí, kterou bude sekce slavné organizace potřebovat, aby se na mapu nejlepších Counter-Strike celků vrátila co nejdříve.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.