CS:GO

Chystá se nová sezona CCT North Europe. Opět nechybí ani pozvánky pro SINNERS a Sampi

Chystá se nová sezona CCT North Europe. Opět nechybí ani pozvánky pro SINNERS a Sampi
11. 8. 2023
  |  

Česko-slovenské duo celků SINNERS a Sampi se zúčastní další ze sérii severoevropské CCT North Europe. Sezona s pořadovým číslem 7 odstartuje již 14. srpna. S kým dalším se mohou tuzemští zástupci utkat?

Po finále CCT North Europe Series 6 mezi Team Spirit a SAW (2:1) se rozjely pozvánky a kvalifikace do dalšího zápolení v další sérii. V ní se pokusí SINNERS Esports navázat na předchozí účast ve čtvrtfinále a slovenská sestava Sampi bude chtít připsat lepší výsledek než bylo poslední vyřazení ve swissu se skórem 2:3.

Oba tuzemské celky dostanou díky pozvánce šanci na vylepšení posledního umístění v turnaji, ale také v HLTV Ranking. Už od 14. srpna totiž oba celky budou bojovat v CCT North Europe Series 7, kam obdržely pozvánky mj. také týmy jako Nexus Gaming, EYEBALLERS, 9 Pandas, Endpoint a další kvalitní soupeři.

Dalšími postupující budou známí po CCT North Europe Series #7: Closed Qualifier skoncem už 12. srpna. Mezi největší favority na čtveřici postupujících jsou Preasy Esport, Sangal a další jako JANO Esports nebo Zero Tenacity. O vývoji možných soupeřů a preview zápasů tuzemských týmů budeme informovat.
Pozvané celky do CCT North Europe Series 7 | Zdroj: Twitter @CCTout_NEU
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.