CS:GO

Challengers Stage: Monte i GamerLegion mezi postupujícími!

Challengers Stage: Monte i GamerLegion mezi postupujícími!
11. 5. 2023
  |  

Challengers Stage je u konce! Do Legends Stage se nepodívají OG, MOUZ a po dnešním závěrečném dni ani FORZE.

Skvělý comeback se povedl jak Liquid, tak i GamerLegion. Oběma celkům se totiž povedlo postoupit do Legends stage i přes hororový první den, kdy oba celky prohrály oba své BO1 zápasy. Přímo senzační příběh píší GamerLegion, kteří se do další fáze podívají díky výhrám nad třemi celky, které většina považovala za hlavní kandidáty na postup. Bohužel pro fanoušky domácích tváří si GamerLegion na své cestě kromě FORZE poradili i s OG a MOUZ.

Třetím postupujícím se v závěrečném duelu stal tým Monte. Ukrajinská organizacesi poradila s brazilskými paiN a dokázala otočit sérii po nepovedeném Anubisu. Na mapě Nuke však Brazilci získali pouze jediné kolo a celé uzavřela Mirage, kde si již Monte pohlídali vítězství hlavně díky skvělé CT straně, kterou vyhráli 9:2. V sérii přímo zářil Viktor "sdy" Orudzhev, který ratingem 1,39 a bilancí 63-36. 

 


Kompletní složení postupujících do Legends Stage vypadá následovně: ENCE, G2 (3:0), FaZe, Apeks, Ninjas in Pyjamas (3:1), Monte, Liquid a GamerLegion (3:2). Ve hře zůstává slovenský zástupce STYKO, kterého čeká v úvodním utkání Legends Stage zápas proti Into the Breach. 

BLAST.tv Major v Paříži bude pokračovat už v sobotu, kdy se odehraje úvodní kolo swissu. Hned v úvodním kole se můžeme těšit třeba na souboj FaZe proti Heroic nebo G2 a Vitality. Zápasy můžete sledovat na Twitch kanálech BLAST a BLAST Premier

Zdroj úvodní fotografie: BLAST.tv 


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka