CS:GO

Cesta za záchranou se komplikuje: SINNERS dnes vyzvou HEET. Výhra nic neřeší, prohra znamená konec

Cesta za záchranou se komplikuje: SINNERS dnes vyzvou HEET. Výhra nic neřeší, prohra znamená konec
18. 12. 2022
  |  

Včerejší prohra s francouzskými Falcons značně zkomplikovala cestu za záchranou, není rozhodně všem dnům konec a SINNERS už dnes večer vyzvou ve 2. kole Lower Bracket baráže tým HEET. Co znamená případná výhra?

Během včerejšího souboje s Falcons to měl český celek SINNERS dobře rozjeté, ovšem ani přes náskok se mu nepodařilo dotáhnout sérii do vítězného konce, což značně zkomplikovalo cestu za záchranou v baráži ESL Challenger League. 

Kromě toho, že právě Falcons díky vítězství získali slot v dalším ročníku ligy, SINNERS nestačí zvítězit pouze dnes, ale potřebují zvítězit ve dvou zápasech spodní části bracketu. V tom prvním dnes vyzvou další francouzský tým - HEET.

Souboj je tradičně v plánu od 19:00 a pro SINNERS to rozhodně procházka nebude. Pouze v jednom ze čtyř letošních vzájemných soubojů se českému týmu podařilo zvítězit a to pouze v duelu v rámci PGL Major Antwerp 2022 EU RMR, kdy šlo o BO1 duel. Předtím SINNERS podlehli HEET v poměru 1:2 v rámci Thunderpick Bitcoin Series 1, posléze pak 0:2 a 1:2 v ESL Challenger League S42.

Nepříjemná série proher se podepisuje i na kurzech. Bookmakeři vidí šance SINNERS s kurzem 2,40:1, naopak na jejich soupeře je vypsán kurz 1,50:1. Vítěz duelu se dostane do závěrečného kola spodní části bracketu baráže ESL Challenger League, kde vyzve lepšího z duelu EYEBALLERS vs. IKLA, poražený končí a padá do ESEA Advanced.

 


Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.