CS:GO

Český zástupce v nejlepší světové akademii? I to se v blízké době může stát

Český zástupce v nejlepší světové akademii? I to se v blízké době může stát
6. 9. 2022
  |  

Nejlepší akademie na světě, MOUZ NXT, skládá od začátku novou sestavu. Jediného hráče Jimpphata, který v sestavě zůstal, nově doplňuje šestnáctiletý dánský talent Chr1zN. Další hráče, mezi které spadá jeden český zástupce, čeká trial.

MOUZ NXT pomalu představují svou novou sestavu na další rok. Ze staré sestavy zůstal pouze patnáctiletý fin Jimpphat, kterého po dnešku doplní nová dánská naděje, Chr1zN. Dánský mladík má v týmu zastupovat roli IGL.

TOBIZ, kouč této věhlasné akademie, přišel na svém twitteru s informací, kde zmiňuje jména hráčů, jenž bude do sestavy v nejbližší době zkoušet. Kromě belgičana Nexiuse a dána QQ se v tweetu objevuje také jméno českého zástupce, a to Radima "KADIM" Vojkůvky. Radim tak bude mít v příštích týdnech šanci probojovat se do této sestavy a ukázat, co v něm je.

MOUZ již vychovali několik talentů, ať už pro svůj hlavní tým (v poslední době dostali šanci do hlavního týmu torzsi, JDC a xertioN), tak pro ostatní týmy, které se na mezinárodní scéně objevují. Mezi největší jména patří například Nikola "NiKo" Kovač, či Fatih "gob b" Dayik.

Může se stát KADIM další hvězdou, která projde týmem MOUZ? 

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.