Český startup MADMONQ podepsal spolupráci s BLAST Premier

Český startup MADMONQ podepsal spolupráci s BLAST Premier
6. 4. 2021
  |  

MADMONQ zažívá raketový vzestup a zažil se nejen mezi hráči, ale i lidmi z nejrůznějších firem. Teď rozšiřuje svoji cestu za hranice díky spolupráci s BLAST Premier.

Spolupráce s organizátorem světových CS:GO turnajů jmenuje BLAST firmu MADMONQ "the official health supplement", tedy partnera v oblasti zdraví a doplňků pro jarní sezónu BLAST Premier, která má zatím v plánu BLAST Premier Spring Showdown hraný v polovině dubna a později také Spring Finals.

Tímto krokem se otevírá české firmě další cesta do zahraničí a k expanzi, kterou její majitelé avizovali a netajili se svým záměrem oslovit širokou veřejnost i hráče napříč světem.  

BLAST Premier je jedním z nejsledovanějších turnajů v CS:GO kalendáři a jsme nadšeni, že můžeme fanouškům a hráčům přinést naše doplňky měnící hru.
Michal Noga
Founder @MADMONQ
Cíl zahraniční expanze a oslovení nového publika je jasný. Budou však zakladatelé MADMONQu pokračovat v populárních tuzemských akcí jako MADMONQ párty, Tvář Twitche a dalších, které sledují desetitisíce domácích fanoušků? 

Zdroj úvodní fotografie: MADMONQ secures BLAST Premier partnership - Esports Insider
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.