Valorant

Český hráč Magnum s Fnatic září! Tým proletěl skupinou a jediná v UB je může posunout na Masters

Český hráč Magnum s Fnatic září! Tým proletěl skupinou a jediná v UB je může posunout na Masters
17. 3. 2022
  |  

Prestižní turnaj VALORANT Champions Tour 2022: Masters Stage 1 je blízko! Fnatic s českým hráčem Martinem "Magnum" Peňkovem jsou blízko letenek do Reykjavíku. Potřeba je zvládnout jednu hru v Upper Bracketu play-off.

Dvacetiletý Čech s Fnatic září. Fnatic si postupně ve skupině B poradili se všemi soupeři, přičemž hned 3 z 5 porazili výsledkem 2:0. Pouze G2 Esports a Guild Esports urvali s Fnatic mapu. Teď bude však vše zapomenuto a jde se do play-off.

Ve vyřazovací části VALORANT Champions Tour 2022: EMEA Stage 1 Challengers budou Fnatic nasazeni do 2. kola Upper Bracketu (semifinále UB), kdy jim teoreticky chybí jediná výhra ve vrchní části pavouku na to, aby se dostali do TOP 3, což zajistí slot na Masters na Islandu.
Tým Fnatic ve hře Valorant, Magnum první zleva | Zdroj: Riot Games
Opačný scénář zažívají hráči německé organizace BIG, za kterou hraje také další český hráč Karel "Twisten" Ašenbrener. Ty totiž se skórem 0:4, bez ohledu na výsledek posledního zápasu, bude čekat baráž s názvem VCT Promotion.

Právě situace ve skupině A rozhodne o tom, kdo může být potenciálním soupeřem Fnatic v play-off. Daný tým z první skupiny totiž musí porazit nejprve G2 Esports, aby dostali možnost se poměřit s Fnatic.

Ve vyřazovací části se ve výsledku hraje zejména o 3 přímé sloty na Masters turnaj VALORANT Champions Tour 2022: Masters Stage 1 - Reykjavík a také o zajímavý prizepool. První celek si odnese €40,000, druhý o €10,000 méně. S prázdnou neodejdou ani další celky.

Zdroj úvodní fotografie: Fnatic

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport