CS:GO

Entropiq Prague uspěli proti Dynamo Eclot v mezinárodním turnaji s prizepoolem $10,000

Entropiq Prague uspěli proti Dynamo Eclot v mezinárodním turnaji s prizepoolem $10,000
7. 11. 2021
  |  

Entropiq Prague, Dynamo Eclot a eSuba se účastní mezinárodního turnaje Let'sGO ULTIMIGHT Series #2. Jak si týmy vedou po dnešním kole, ve kterém DNE vyzvali Entropiq Prague?

Entropiq Prague i Dynamo Eclot měli ve skupině turnaje Let'sGO ULTIMIGHT Series #2 skóre 1:1. Vzhledem ke swiss formátu základní části potřebují týmy z 5 pokusí urvat 3 vítězství. Bohužel se česko-slovenské týmy ve 3. kole měli utkat ve vzájemném souboji, bylo tak jasné, že jeden z nich bude mít 2:1, druhý 1:2.

Entropiq Prague vs. Dynamo Eclot

Výsledek 2:0
  • de_mirage 22:18
  • de_dust2 16:13

Dynamo Eclot mířilo za vítězstvím na mapě Mirage, když v tom přišel velkolepý comeback od Entropiq Prague, který vyvrcholil v prodloužení. Na druhé mapě se o podobný comeback pokusili právě DNE, těm ale nevyšel podle představ a po 29. kolech za stavu 16:13 ukončili Entropiq Prague nejen druhou mapu ale i sérii 2:0.

Entropiq Prague tak dostanou šanci bojovat ve 4. zápase o postup. Dynamo Eclot musí dvakrát zvítězit a celkově dosáhnout skóre 3:2.

eSubu od 18:00 čeká tým StoichkovPeek

Česko-slovenský celek eSuba vyzve od 18:00 hodin bulharský celek StoichkovPeek, který má ve swiss formátem hrané skupině skóre 1:1 (stejně jako ESB), vítěz se tedy může výrazněji přiblížit postupu do play-off.

Přímý přenos nejen dnes, ale i v dalších dnech můžete sledovat a fandit česko-slovenským barvám na Twitch kanále letsgoesports_ru.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.