CS:GO

Česko-slovenský slot pro ENTERPRISE. Odměnou je slot v REPUBLEAGUE Season 3

Česko-slovenský slot pro ENTERPRISE. Odměnou je slot v REPUBLEAGUE Season 3
5. 6. 2022
  |  

Už jen pár míst chybí v sestavě týmů mezinárodního turnaje REPUBLEAGUE Season 3. Dalším účastníkem je tým ENTERPRISE, který v česko-slovenském souboji zdolal Entropiq Prague.

Organizátor turnaje REPUBLEAGUE zveřejnil všechny pozvánky do 3. sezony. Nechybí hvězdné organizace jako Ninjas in Pyjamas nebo Fnatic. K nim se po dnešním zápase přidají také hráči ENTERPRISE, kteří přetlačili Entropiq Prague.

Na první mapě, kterou si do série zvolili ENTERPRISE, ukázali své kvality hráči Entropiq Prague, kteří byli ještě namlsaní ze Sazka eLEAGUE, kde zdolali 2:0 eSubu. Po polovině, která se na Mirage vůbec nevydařila dokázala česko-rakousko-německé soupiska otočit vývoj z T-side a zvítězit 16:13.
ENTERPRISE svému soupeři oplatili stejnou mincí, když se jim podařilo dominantním způsobem ovládnout Nuke. Po polovině, která končila stavem 10:5, přišlo dalších 6 kol oproti jednomu pro Entropiq Prague. Výsledkem bylo tedy vítězství EP 16:6.

Entropiq Prague sice v první polovině závěrečné mapy ztráceli 7:8, získali dvě kola po výměně stran, nicméně pak už prakticky v každém kole dominovali ENTERPRISE. Od stavu 10:11 už ENTERPRISE dokráčeli sérií 4 kol pro match point. Ve 27. kole dokázal vedoucí celek sérii za stavu 16:11 ukončit a získal tak slot v REPUBLEAGUE Season 3.

Entropiq Prague vs. ENTERPRISE

Výsledek - 1:2
  • de_mirage 16:13 (7:8)
  • de_nuke 6:16 (4:10)
  • de_inferno 11:16 (7:8)

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport