CS:GO

Česko-slovenské týmy Cryptova a ENTERPRISE zabojují dnes o šanci v CCT Central Europe

Česko-slovenské týmy Cryptova a ENTERPRISE zabojují dnes o šanci v CCT Central Europe
12. 4. 2023
  |  

Týmy Cryptova a ENTERPRISE nezvládly své úvodní zápasy v rámci CCT Central Europe Closed Qualifier a dnes budou bojovat v eliminačním, případně rozhodujícím zápase o postup do hlavní fáze turnaje.

Po úvodních zápasech, ve kterých Cryptova prohrála s PGE Turow a ENTERPRISE nezvládli utkání s MASONIC, čeká oba česko-slovenské zástupce eliminační zápas. V něm narazí ostravský celek na yologang420, ENTERPRISE vyzvou JANO Esports.

Cryptova se postaví v roli favorita do zápasu už dopoledne od 10:00 a v zápase s yologang420 bude favoritem. Ostatně tak to vidí i SazkaBET, který na vítězství česko-slovenské sestavy vypsal kurz 1,31:1, naopak na soupeře je kurz přesahující 3,00.

Stejně tak budou hrát v roli favorita i hráči ENTERPRISE, kteří se s JANO utkají dnes od 13:00. SazkaBET vidí šance party pod vedením leckra v kurzu 1,54:1, na JANO Esports je pak kurz 2,30:1. Zajímavá pasáž. Případně by se mohl někomu zamlouvat také kurz 1,81:7 na to, že se odehrají všechny 3 mapy.

V případě vítězství čeká paradoxně na oba dva týmy v decider zápase odveta, protože PGE Turow podlehl ve Winners Match celku BIG Academy a MASONIC nezvládli souboj s The Prodigies. Souboje by se měly odehrát ještě dnes v podvečer.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.