Valorant

Čech Magnum s Fnatic drtí světový šampionát ve Valorantu. Už nyní má tým jisté play-off

Čech Magnum s Fnatic drtí světový šampionát ve Valorantu. Už nyní má tým jisté play-off
4. 12. 2021
  |  

Jako první proletěli hráči Fnatic i s českým zástupcem do play-off, když ve skupině neprohráli jedinou sérii.

Dvacetiletý Martin "Magnum" Peňkov zažívá skvělou premiéru na světovém šampionátu za tým Fnatic. Jeho celek si dokázal ve skupině A VALORANT Champions 2021 poradit jak v úvodním zápase s Cloud9 Blue (2:1 - 13:11; 11:13; 14:12), tak i ve Winners Match též skupiny s korejským celkem Vision Strikers (2:1 - 10:13; 13:10; 6:13) a jako vůbec první tým na turnaji zamíří do play-off.

V ostatních skupinách se na další zápasy ve skupinách teprve čeká, už nyní je však jasné, že do TOP 8 (kde nebudou chybět ani zmínění Fnatic) postoupí řada kvalitních celků z celého světa. Šance na úspěch je však ohromná.

Na další zápasy se však bude muset zřejmě chvíli počkat. Kaňkou na kráse je zatím totiž situace okolo brazilského týmu Keyd Stars: "Match has been rescheduled due to Riot reviewing the ruling against Keyd Stars," svítí na portále Liquipedia u dalších Winners zápasů.

Přímý přenos zápasů z Valorant Championship 2021 můžete sledovat na Twitch kanále Hitpoint. Čtvrtfinále (tedy start play-off) je na programu 8. a 9. prosince večer.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport