CS:GO

CCT South Europe Series 4: OG Esports vyzvou dnes v semifinále Astralis

CCT South Europe Series 4: OG Esports vyzvou dnes v semifinále Astralis
25. 5. 2023
  |  

Dánští Astralis budou soupeřem OG Esports v semifinále CCT South Europe Series 4. Pro oba celky jde o naladanění se přes cestováním do USA, kde je už od pondělka čeká IEM Dallas 2023. Dnešní souboj, kde budou chtít OG oplatit porážku BLAST Premier Spring Groups 2023 startuje už dnes po obědě od 12:30.

OG Esports si v dosavadním play-off CCT South Europe Series 4 poradili s polskými AGO (2:0) a také včera se švédskými EYEBALLERS (2:1). Ani cesta dánských Astralis nebyla nikterak složitá a bývalá světová jednička zdolala běloruský celek Iron Branch (2:0) a ruské Aurora (2:0).

Oba dnešní soupeře bude čekat vzájemný zápas po téměř 4 měsích. Společně se naposledy utkaly v závěru ledna 2023 v rámci BLAST Premier Spring Groups 2023, kdy po těsném souboji (14:16, 16:14, 19:17) zvítězili hráči Astralis.

Ti budou také mírným favoritem dnešního zápasu, když SazkaBET vidí šance Astralis na vítězství v kurzu 1,65:1. Na OG Esports je vypsán kurz 2,10:1. Zajímavý může být pro analytiky a tipéry i výběr v kurzu 1,83:1 zda vsadit na to, že se odehrají jen 2 mapy anebo více než 2 mapy.

Zároveň oba týmy spojuje také víkendové cestování do amerického Texasu, konkrétně Dallasu, kde se bude od pondělí konat IEM Dallas 2023. Ve skupině "A" vyzvou OG Esports tým FURIA, a následně lepšího / horšího z dvojice G2 Esports vs. Nouns. Na Astralis čeká ve skupině "B" Team Liquid, následně Cloud9 nebo Grayhound.

Vítěz zápasu narazí ještě dnes večer na lepšího z druhého semifinálové dvojice, kterou tvoří Eternal Fire a Endpoint. Přímý přenos zápasů můžete sledovat na Twitch kanále CCT_EN.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.