CS:GO

CCT South Europe Series 3: Entropiq čeká výzva v podobě Apeks

CCT South Europe Series 3: Entropiq čeká výzva v podobě Apeks
23. 2. 2023
  |  

Už v pátek od 17:00 čeká Entropiq další zápas ve swiss formátem hrané skupině turnaje CCT South Europe Series 3. Soupeřem bude českému celku tým Apeks se slovenským hráčem Martinem "STYKO" Stykem.

Sestava Entropiq, která je složená ze čtyř různých národností, vyzve v dalším kole mezinárodní akce CCT South Europe Series 3 prestižní tým Apeks, který se ve spolupráci se Slovákem STYKEM dostal také do pokročilejší fáze před nadcházejícím BLAST.tv Paris Major 2023.

Nelehký úkol tak čeká na Entropiq už v pátek od 17:00. Soupeř, který se nachází na 36. místě portálu HLTV.org, podlehl v úvodním zápase swissu maďarským Budapest Five v poměru 0:2 (de_overpass 7:16, de_inferno 15:19) a potřebuje si napravit reputaci. 

Entropiq v prvním zápase, dle předpokladů a očekávání, nestačili na balkánský tým Partizan, který vede bývalý trenér české organizace Mihajlo "Feed" Petrović. Získané zkušenosti však bude potřebovat do budoucna přetavit sestava v úspěch. Ale ani zítra se nepředpokládá, že by celek měl jednoznačně zvítězit.

Zdroj úvodní fotografie: Entropiq

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.