CS:GO

CCT Series 2: SINNERS projeli swissem 3:0 a míří do play-off, eSuba má 2 výhry, EP 2 porážky

CCT Series 2: SINNERS projeli swissem 3:0 a míří do play-off, eSuba má 2 výhry, EP 2 porážky
23. 9. 2022
  |  

SINNERS, ENTERPRISE a eSuba bojují v rámci turnaje CCT Central Europe Series 2. První jmenovaný už má jistotu play-off, eSuba a ENTERPRISE musí ještě v závěru bojovat.

Česká jednička, tým SINNERS Esports, dokázal proletět swissem turnaje CCT Central Europe Series 2 způsobem start - cíl bez jediného zaváhání. Se skórem 3:0 si tak celek jako jeden z prvních zajistil play-off důležitého evropského tier 2 turnaje.

SINNERS nejprve porazili 2:1 švédský tým EYEBALLERS, posléze shodně 2:0 přejeli los kogutos a také ve včerejším zápase Into the Breach. Play-off začne v posledním zářijovém týdnu a kromě postupujících do swissu budou pozvány také další evropské celky.
Další, kdo má skvěle rozjetou swiss fázi, je česko-slovenská soupiska eSuby, které se podařilo uspět už ve dvou zápasech. Nejprve tým porazil 2:0 ruský celek K23, ve druhém zápase dokonce stejným výsledkem sestava přehrála Apeks.

První stopku eSubě vystavila až makedonská sestava organizaci BLUEJAYS. Místo postupu do vyřazovací části tak eSuba míří do 4. zápasu ve swissu. V něm se v sobotu od 19:00 utká česko-slovenská sestava s Into the Breach.
Posledním zástupcem domácí scény, který aktuálně na evropském poli bojuje, je tým ENTERPRISE. Ten dokázal prohrál úvodní duel s Illuminar, následně také podlehl 0:2 s týmem FTW a vypadalo to s ním bledě.

Snahu o comeback a nutnost 3 výher v řadě odstartovali ENTERPRISE vitězstvím 2:0 nad EYEBALLERS. Další souboj čeká tým dnes od 19:00, soupeřem bude tým Apeks.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.