CS:GO

CCT Online Finals 3: SINNERS dnes odstartují s francouzským celkem

CCT Online Finals 3: SINNERS dnes odstartují s francouzským celkem
18. 9. 2023
  |  

Česká CS:GO sestava SINNERS Esports odstartuje svoji cestu turnajem CCT Online Finals #3 duelem s francouzským celkem Looking4Org. První kolo double-elimination play-off se odehraje už dnes od 11:30 a dá se očekávat velmi vyrovnaná podívaná.

Střetnutí 39. a 40. týmu světa, tedy SINNERS Esports a francouzského celku Looking4Org (dříve HEET), v rámci prvního kola double-elimination play-off by mělo nabídnout velmi vyrovnanou podívanou na úvod CCT Online Finals #3, tedy turnaje, ve kterém se kromě prizemoney hraje i o postup na globální finále.

V poslední době český zástupce velkou aktivitou neoplývá a jedním z posledních turnajů, které odehrál, byl úvod Thunderpick World Championship 2023 European Series 2. Postupně se tým, z něhož zmizely na týden i hráči kvůli IESF World Championship 2023, totiž připravuje na vrchol podzimní části sezony.

Francouzský celek je na tom s aktivitou velmi podobně, když se také účastnil Thunderpick World Championship 2023 European Series 2, když neprošel přes SAW anebo vypadl v kvalifikaci RES Western European Masters Fall 2023 - BLAST Premier Qualifier s polskými 9INE. Po dvou porážkách bude chtít navázat v duelu se SINNERS a nastartovat vítěznou vlnu.

Vítěz duelu mezi SINNERS Esports a Looking4Org se odehraje s lepším z dvojice souboje brazilského celku SELVA a ukrajinských Monte. Stejně tak by to mělo čekat na poraženého. 

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.