CS:GO

CCT Online Finals 2: SINNERS v 11:30 vyzvou Bad News Eagles. Podaří se skalp věčného rivala?

CCT Online Finals 2: SINNERS v 11:30 vyzvou Bad News Eagles. Podaří se skalp věčného rivala?
2. 8. 2023
  |  

Forma tuzemské sestavy SINNERS Esports postupně graduje a v posledních dnech ji odnesly porážkou například týmy FORZE nebo Nexus. Vyšlápnou si však Češi na úvod CCT Online Finals 2 také nad balkánského soka z Bad News Eagles? První duel startuje už dnes od 11:30.

Český celek SINNERS Esports je jedním ze zástupců domácí scény v rámci mezinárodního turnaje CCT Online Finals 2, kde ji bude prezentovat společně s Adamem "NEOFRAG" Zouharem v barvách Into The Breach a Martinem "STYKO" Stykem, který hraje za Apeks. Úvodní bitva čeká na SINNERS už dnes přes oběd.

Bad News Eagles od letní přestávky odehráli prakticky pouze 4 zápasy, kdy si na jedné straně poradili s týmy MASONIC (2:0) a ThunderFlash (2:0), pak však prohráli proti celkům Spirit (1:2) a ORKS (1:2). Aktuálně tak zdobí velmi podobná výsledková forma v turnajích jako jejich dnešního soupeře, ten je však výrazně více aktivní.

SINNERS v posledních dnech a týdnech velmi výrazně spoléhají na pick mapy de_overpass, kde mají 75% WR, ovšem Bad News Eagles na ní v poslední době vyhráli 3/3 zápasů. Ani to do šancí domácí sestavy nepřidá. Zbytek map je posléze velmi vyrovnaný, vyčnívá však Ancient, kde mají SINNERS 75% WR z 8 pokusů, Bad News Eagles pouze 44% WR z 9 odehraných zápasů, což by mohla být jedna z cest.

Vzájemná bilance zápasů, rankingové postavení i nabídka sázek SazkaBET favorizují jasně kosovské Bad News Eagles. Na jejich vítězství je vypsán kurz 1,54:1; naopak na SINNERS Esports pak 2,30:1. Vyrovnaně se pohybují také kurzy na odehrání všech map... Všechny 3 se dle nabídky odehrají v kurzu 1,87:1; naopak pouze dvě v kurzu 1,93:1.

Vše odhalí až forma hráčů na serveru v zápase od středečních 11:30. Ten by měl být s největší pravděpodobností vysílán v angličtině také na oficiálním hlavním kanále CCT_CS.

Vítěz, respektive poražený, duel mezi SINNERS a Bad News Eagles narazí na vítěze, respektive horšího z dvojice, zápasu mezi brazilskými MIBR a polskými Anonymo. Také o situaci okolo možného soupeře a času dalšího zápasu budeme informovat v dalších dnech.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.