CS:GO

CCT Online Finals 2: SINNERS čelí vyřazení a musí porazit Anonymo

CCT Online Finals 2: SINNERS čelí vyřazení a musí porazit Anonymo
4. 8. 2023
  |  

Česká sestava SINNERS Esports vyzve večer od 20:30 polské hráče Anonymo v rámci CCT Online Finals #2. O důležitosti zápasu svědčí také fakt, že poražený se s turnajem bude muset rozloučit. SINNERS posílení výhrou proti bulharským 500 v zádech však cítí svoji šanci.

Dnes pokračuje také mezinárodní CS:GO turnaje CCT Online Finals #2, ve kterém musí čelit možnosti vyřazení jak SINNERS Esports, tak polští Anonymo. V Lower Bracket by měl jejich vzájemný duel odstartovat už během pátečního večera od 20:30. 

Poláci v posledních zápasech pokulhávají, z posledních 5 zápasů zvítězili pouze v jediném, když si poradili se Sangal v poměru 2:1, okolo tohoto duelu však prohráli s los kogutos a Illuminar Gaming (oba 1:2), ale také Looking4Org a MIBR (oba 0:2). Poslední vítězné série se dočkali hráči Anonymo prakticky před měsícem, kdy získali 3 výhry v řadě.  
Z tohoto období je také poslední vzájemné střetnutí v rámci European Pro League Season 9, kde dokázal polský celek zvítězit v poměru 2:1 (de_vertigo 16:7, de_nuke 16:10, de_overpass 12:16), ještě předtím v rámci CCT North Europe Series 5 padli SINNERS 0:2 (de_nuke 12:16, de_vertigo 12:16).

SINNERS Esports (#51) se naopak snaží naladit formu takřka k dokonalosti, byť při vítězství přichází také porážky, tak český celek dokázal zdolat v poslední době například těžké FORZE, SAW anebo ve včerejším duelu bulharské 500. Proti polským Anonymo budou SINNERS kurzovým favoritem - 1,50:1 - naopak na soupeře je vypsán kurz 2,40:1.

Přímé přenosy zápasů mezinárodního turnaje CCT Online Finals #2, ve kterém se bojuje celkově o $200,000 můžete sledovat, a to včetně duelu mezi SINNERS a Anonymo, na Twitch kanále CCT_CS.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.