CS:GO

CCT Online Finals 2: Bad News Eagles uštědřili SINNERS debakl i s trenérem v akci

CCT Online Finals 2: Bad News Eagles uštědřili SINNERS debakl i s trenérem v akci
2. 8. 2023
  |  

Nečekanou demolici zažili hráči SINNERS Esports v prvním kole CCT Online Finals #2. Českého zástupce zdemoloval kosovský celek Bad News Eagles, který navíc nastoupil s trenérem v sestavě.

Bad News Eagles museli řešit nepříjemnosti už při startu zápasu, kdy do sestavy šel Devilwalk (trenér) místo hráče juanflatroo. Na herním projevu to nebylo příliíš znát. Od prvního kola mapě dominovali kosovští hráči zejména díky zásluze sinnopsyyho.

SINNERS se zmátořili na snížení po 7 kolech za stavu 3:4, respektive 4:5, pak už se vše vrátilo do stejných kolejí. BNE dokázali ovládnout nejen první půli, ale i tu druhou a zvítězili 16:6.

Do druhé mapy opět vstoupil lépe kosovský celek, který dokázal ovládnout první 4 kola a jasně určil její začátek. Pak sice dokázali SINNERS dvakrát snížit, ale ani to zdaleka nestačilo. Jízda Bad News Eagles pokračovala až do závěru první půle, kterou ovládli 12:3. 

Hned na startu druhé půle navíc zvládli jasně pistol round a zamířil k vítězství. SINNERS se sice ještě pokusili zvednout ve full-buy, ale i tak o dobře rozjetá kola přišli a nakoenc prohráli v poměru 16:13.

Šichta SINNERS dnes ovšem nekončí, na tým čeká během podvečera zápas v rámci 2. kola Thunderpick World Championship European Series #1, ve kterém se celek utká se SAW.

Bad News Eagles vs. SINNERS

Výsledek - 2:0
  • de_mirage 16:6 (10:5)
  • de_overpass 16:3 (12:3)
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.