CS:GO

CCT North Europe: SINNERS vybouchli se skórem 0:3, Sampi dál bojují

CCT North Europe: SINNERS vybouchli se skórem 0:3, Sampi dál bojují
3. 6. 2023
  |  

Výsledkově nepovedený turnaj za sebou mají hráči SINNERS Esports, kteří v turnaji CCT North Europe vyhořeli a se skórem 0:3 vypadli hned na začátku. V boji se objevují také Sampi, které čeká zápas v sobotu odpoledne.

Už dnes od 13:30 naskočí do zápasu v CCT North Europe Series 5 hráči česko-slovenské sestavy Sampi. Ti se utkají s portugalskými GTZ, kteří mají také skóre 1:1. Dnes tak může jeden tým udělat výrazný krok k postupu do vyřazovací části severoevropské turnajové série.

Při posledním vzájemném měření sil dokázali GTZ otočit vývoj zápasu v European Pro League Season 8 a zvítězil 2:1. Sampi v dosavadní části turnaje podlehli 9 Pandas, ale dokázali porazit tým Unlucko 5. V dnešním zápase mají portugalskému soupeři co vracet.

Bohužel co vracet už nemají hráči SINNERS, kteří nečekaně padli ve swiss formátu skórem 0:3, když postupně prohráli v duelech s  Anonymo (0:2), zmíněným GTZ, se kterými se také střetly (0:2) a také týmu Unlucko 5 (1:2).

Přímý přenos zápasů, včetně toho mezi Sampi a GTZ, se odehraje v rámci vysílání oficiálního kanálu CCT_EN už od 13:30 a sledovat jej můžete na www.twitch.tv/cct_en.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.