CS:GO

CCT North Europe S3: SINNERS čeká další těžká zkouška v podobě Copenhagen Flames

CCT North Europe S3: SINNERS čeká další těžká zkouška v podobě Copenhagen Flames
5. 2. 2023
  |  

Po náročném postupu ze skupinové fáze a vítězství v prvním kole play-off nad týmem 500 čeká na SINNERS další těžká zkouška. Ve čtvrtfinále se postaví dánskému celku Copenhagen Flames, který momentálně drží 24. pozici v rámci světového žebříčku.

Českou organizaci SINNERS čeká v pátek 5. února další utkání. Tentokrát v rámci čtvrtfinále play-off CCT North Europe, v němž změří síly s dánsko-rumunskou sestavou Copenhagen Flames.

SINNERS se na cestě do čtvrtfinále museli nejdříve prokousat složitou skupinovou fází, z níž postoupili až v pátém kole swissu. Následně v prvním kole play-off přetlačili bulharský celek 500 poměrem 2:1.

Copenhagen Flames měli cestu do čtvrtfinále jednodušší, jelikož podobně jako například Astralis, či GamerLegion dostali přímou pozvánku do play-off. V něm v prvním kole narazili na finskou sestavu HAVU, s níž si poradili na dvou mapách.

Oba celky se proti sobě naposledy utkali 20. listopadu, kdy v rámci semifinále European Development Championship 6 vyhráli hráči Copenhagen Flames 2:0. CPH Flames nakonec celý turnaj vyhráli.

Jak zápas dopadne budete moci sledovat od 19:00 na twitch kanále CCT_EN.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.