CS:GO

CCT North Europe S7: SINNERS padli s los kogutos a v turnaji končí

CCT North Europe S7: SINNERS padli s los kogutos a v turnaji končí
26. 8. 2023
  |  

Český celek SINNERS Esports přes semifinále CCT North Europe Series 7 neprošel, když podlehl soupeři z Polska 0:2 (11:16 a 7:16). Do zápasu musel kromě trenéra zasáhnout také jako hráč NEOFRAG, neboť dvojice účastníků IESF (ZEDKO & SHOCK) svému celku pomoci nemohla.

SINNERS ještě před startem série s polskými los kogutos oznámili, že do utkání z technických důvodů nezasáhne dvojice Max "SHOCK" Kvapil a Jindřich "ZEDKO" Chyba, kteří se s Českou reprezentací nachází v Rumunsku na IESF World Championship 2023. Náhradou byla dvojice tomkeejs a NEOFRAG, která spolu duel odehrála z Liberce.

První mapa českému celku od prvních chvil vůbec nevycházela a český zástupce se ve čtvrtfinále CCT North Europe Series 7 na svém picku trápil. Polští los kogutos dokonce odskočili už do vedení 9:1 (start za CT na mapě de_overpass) a chtěli mířit k vysokému vítězství v první půli. 

SINNERS se přesto podařilo snížit na 5:9, ovšem poslední bod první poloviny patřil soupeři. Když už se český celek přiblížil vyrovnání, tak dokázali los kogutos opět odskočit a mířili za vedením 13:8. Ani další snížení SINNERS nepomohlo a los kogutos dokázali zvítězit 16:11.

Druhá mapa zvrat v sérii nepřinesla. Polský celek los kogutos nasadil na T-side velmi nepříjemné tempo, kterému SINNERS nedokázali čelit a po výměně stran na mapě de_mirage odcházeli ze ztrátou 5:10. Po výměně stran už vývoj nezdramatizovali, pouze kosmeticky upravili na 7:16 a po prohře 0:2 v CCT North Europe končí.

SINNERS vs. los kogutos

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 11:16 (5:10)
  • de_mirage 7:16 (5:10) 
  • de_ancient

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.