CS:GO

CCT North Europe S7: Sampi vstupují do turnaje dnes proti Let us cook, SINNERS zítra s JANO

CCT North Europe S7: Sampi vstupují do turnaje dnes proti Let us cook, SINNERS zítra s JANO
14. 8. 2023
  |  

Counter-Strike soutěž CCT přináší již 7. sérii v rámci severní Evropy. Respektive primárně tohoto regionu s označením CCT North Europe Series 7. V akci budou však opět i Sampi a SINNERS, tedy celky, které to naposledy dotáhly na hranu, respektive přímo do play-off. Kdo je tentokrát čeká na úvod?

Při posledním měření sil v rámci CCT North Europe to dokázali SINNERS dotáhnout až do vyřazovacích bojů, Sampi skončili těsně pod čarou, když nezvládli rozhodující duel o postup a po swiss formátem hrané základní části skončili se skórem 2:3, což byla definitivní tečka za turnajem.

V nové sérii CCT North Europe, tentokrát již Series 7, se představí opět dvojice tuzemských zástupců, přičemž Sampi turnaj rozehrají již dnes, na SINNERS čeká úvodní duel během úterý. První jmenovaný tuzemský celek narazí dnes po obědě na polské Let us cook, druhý pak o 24 hodin později na finské JANO.

Sampi dnes z pozice 41. celku světa narazí na tým, který je na hraně TOP 100. Let us cook, které opustil Blytz, však poslední dny ukazují solidní formu a postupně se ukají napříč turnajemi. Posledním úspěchem je postup na polskou lan akci PGE Polish Esport League Supercup 2023.

Tým Let us Cook má navíc 6 výher v řadě, naopak Sampi prohráli v posledních 3 duelech, když postupně padli s ex-Viperio (1:2), EYEBALLERS (1:2) i IKLA (0:2) a negativní sérii bude chtít přerušit co nejdříve. Při posledním měření sil v Thunderpick World Championship European Series #1 se však radovali Sampi po výhře 2:1.

Podobně na tom budou v úterý SINNERS, které čeká aktuálně 130. tým světa tažený legendárním finským hráčem allu. JANO Esports však také nabírají formu, když dokázali získat 3 výhry v řadě a z posledních 5 zápasů se radovali hned 4x. Tým porazil také nepříjemné MASONIC, Zero Tenacity nebo Sashi a pro SINNERS nepůjde o snadný duel.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.