CS:GO

CCT North Europe S6: SINNERS v pátek začnou play-off s posílenou sestavou FORZE

CCT North Europe S6: SINNERS v pátek začnou play-off s posílenou sestavou FORZE
27. 7. 2023
  |  

Vyřazovací část CCT North Europe Series 6 startuje a mezi TOP 16 se objeví také jeden česko-slovenský zástupce. SINNERS v pátečním duelu od 14:00 na úvod play-off vyzvou ruskou sestavu FORZE, která prošla během léta obměnou.

Český celek SINNERS Esports již v pátek od 14:00 začne pouť vyřazovací částí severoevropské části mezinárodního online CS:GO turnaje CCT North Europe Series 6. V prvním kole se bude muset tuzemský zástupce vypořádat s nepříjemnou sestavou ruské organizace FORZE.

Ta před pár dny posílila o dvojici hráčů: Dmitry "sstiNiX" Khlebnikov a Aleksei "El1an" Gusev. První jmenovaný se jeví jako jeden z velkých východoevropských talentů a ve svých 18 letech dostane příležitost ukázat se, druhého pak nejspíš znáte z působení v Entropiq, během kterého o něj jevily zájem zajímavé světové organizace, on však po angažmá v K23 zamířil do FORZE.

Přímý přenos duelu mezi FORZE a SINNERS můžete sledovat během pátečního odpoledne, přičemž je start plánován na 14:00, na oficiálním kanále pořadatele soutěže CCT

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.