CS:GO

CCT North Europe S6: SINNERS jdou vstříc postupu do play-off proti ARCRED

CCT North Europe S6: SINNERS jdou vstříc postupu do play-off proti ARCRED
22. 7. 2023
  |  

V severoevropské části CCT Season 6 se postupně blíží také vyřazovací část. SINNERS po dvou úspěšných zápasech mohou získat slot v play-off hned po dalším duelu. V něm se během neděle postaví týmu ARCRED.

V pořadí již třetí zápas základní části CCT North Europe Series 6 čeká během nedělního večer také na SINNERS Esports. Česká sestava se v zápase týmů se skórem 2:0 utká s východoevropským mixem organizace a týmu ARCRED, který se nachází jen o pár míst za tuzemským zástupcem v žebříčku HLTV.

Česká sestava organizace SINNERS má za sebou 4 vítězství z 5 BO3 duelů během posledního týdne. Ve swissu CCT North Europe tým porazil polské los kogutos a finské ENCE Academy, v obou případech výsledkem 2:0. Další takové vítězství by zajistilo účast v play-off mezinárodní soutěže.

Naopak východoevropský celek ARCRED má za sebou 4 vítězství na HLTV v řadě, přičemž celkově z 6 odehraných duelů během poslední doby ovládl hned 5 z nich. V tomto ohledu nepůjde pro SINNERS o jednoduchého soupeře, který by se navíc případnou výhrou mohl v HLTV žebříčku vyšvihnout před tuzemského zástupce.

Zápas SINNERS Esports s ARCRED (start 20:00), stejně jako předchozí duel mezi Sampi a los kogutos startující od 14:00, by měl být vysílán také na Twitch kanále CCT_CS s originálním anglickým komentářem

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.