CS:GO

CCT North Europe S6: Sampi ve středu vyzve IKLA, SINNERS se postaví ENCE Academy

CCT North Europe S6: Sampi ve středu vyzve IKLA, SINNERS se postaví ENCE Academy
17. 7. 2023
  |  

Česko-slovenské celky SINNERS a Sampi ve středu vstoupí do severoevropské části turnaje CCT. V 6. sérii CCT North Europe budou na začátku čekat ukrajinští IKLA, respektive ENCE Academy.

Do evropských tier 2 a 3 turnají vstupují po letní přestávce i česko-slovenské celky. Například v European Pro League Season 9 bojovala hned čtveřice týmů, včele s Dynamo Eclot, ale i SINNERS Esports, BRUTE anebo ENTERPRISE, kteří bojují i v rámci CCT Central Europe Series 7: Closed Qualifier.

Česko-slovenská stopa nebude chybět ani v severském online turnaji CCT North Europe Series 6. Právě do něj obdržely totiž pozvánky týmy SINNERS Esports a Sampi. Ty už navíc znají také soupeře pro první kolo swiss formátem hrané základní části evropského online turnaje.

Nejprve uvidíme v akci Sampi, kteří ve středu od 14:00 vyzvou ukrajinský celek IKLA, který jsme mohli vidět například před pár týdny v LORGAR Cupu, tedy evropském turnaji od českého pořadatele anebo také v rámci European Pro League Season 8, kde skončil tým na 4. místě. Posila v podobě polského hráče MICHU může nově skládanou sestavu povýšit na další level.

O pár hodin později, konkrétně přibližně od 20:00, nastoupí do zápasu také SINNERS Esports. Ti se utkají s aktuálně 78. týmem světa, kterými jsou ENCE Academy. Z finského celku mohou znát česko-slovenští fanoušci například hráče myltsiho, který před více než rokem reprezentoval jinou tuzemkou organizaci, konkrétně ENTERPRISE.

Bližní informace o zápasech a kompletním programu přineseme v dalších dnech.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.