CS:GO

CCT North Europe S6: Sampi se budou chtít přiblížit play-off v boji s los kogutos

CCT North Europe S6: Sampi se budou chtít přiblížit play-off v boji s los kogutos
22. 7. 2023
  |  

Slovenská CS:GO sestava organizace Sampi se v neděli představí ve 3. kole swiss formátem hrané základní skupiny CCT North Europe Series 6. Soupeřem tuzemského týmu budou polští los kogutos.

Po prohře s ukrajinskou organizací IKLA UA a po vítězství nad ENCE Academy se Sampi dostali díky skóre 1:1 do "prostřední" skupiny swiss formátem hrané základní části CCT North Series 6. Oba zápasy relativně solidně zvládl nově příchozí fino, o kterého se dlouhodobě budou chtít Sampi opřít.

Polští los kogutos se dostali do poolu týmu se skórem 1:1 po vítězství nad běloruskou sestavou celku Websterz, kterou porazili v poměru 2:1, nicméně následně si nedokázali poradit se SINNERS Esports a proti českému týmu prohráli po dvou těsných mapách 0:2.

Při posledním vzájemném střetnutí Sampi a los kogutos, respektive tehdejší sestavou AGO, zvítězil slovenský celek v poměru 2:1 po vítězství na mapách Mirage a Ancient, a porážce na mapě Nuke. Vítězství by se hodilo tuzemskému zástupci i tentokrát.

Střetnutí slovenské sestavy Sampi s polskými los kogutos můžete sledovat v neděli od 14:00 na oficiálním Twitch kanále CCT_CS. Kde by také následně večer od 20:00 měl běžet zápas SINNERS Esports s ARCRED, který může přinést českému celku postup do play-off se skórem 3:0.

 


Zdroj úvodní fotografie: Fanda Dumek / Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.