CS:GO

CCT North Europe S6: Prolomí SINNERS hranici čtvrtfinále? Souboj o TOP 4 se SAW začíná v 17:00

CCT North Europe S6: Prolomí SINNERS hranici čtvrtfinále? Souboj o TOP 4 se SAW začíná v 17:00
30. 7. 2023
  |  

Poslední tuzemský zástupce v play-off CCT North Europe Series 6, tým SINNERS, dokázal projít přes osmifinále a již dnes ve čtvrtfinále od 17:00 vyzve celek SAW. Podaří se české sestavě překvapit dalšího silného soka?

Český tým SINNERS Esports má na svém kontě 3 vítězství v řadě, když porazila 2:1 FORZE, 2:0 Nexus Gaming a 2:0 ARCRED. Předtím však v "polském trojboji" nedokázal domácí zástupce porazit 2 ze 3 polských soupeřů (1:2 vs. ThunderFlash, 2:0 vs. los kogutos, 1:2 vs. Anonymo). Jak tomu bude s formou dnes?

Portugalská sestava organizace z Pyrenejského poostrova ještě před létem odehrála řadu zápasů a většinu zvládla vítězně. Tempo neustupuje ani po letní přestávce, kdy si tým poradil s los kogutos (2:1), EPIC DUDES (2:0) nebo ALTERNATE aTTaX (2:1). Celkově se tým posunul na 27. místo HLTV Ranking a chce ještě výš.

Nevýhoda českého zástupce bude dost možná i v map poolu. Nadstandardní Overpass, který SINNERS mají, není špatnou mapou ani ze strany SAW. Naopak SINNERS by teoreticky měli strádat při picknutí Vertiga, která se jí tolik nedaří. S takřka 100% jistotou se neodehraje Inferno (ban SINNERS) a Mirage (ban SAW). 

SAW budou v zápase s českým týmem SINNERS papírovým favoritem. SazkaBET věří vítězství portugalské sestavě v kurzu 1,51:1; naopak na český celek je vypsán kurz 2,35:1. K zápasu jsou vypsány další kurzové příležitosti, pokud si tak chcete zpestřit sledování, máte příležitost i při dalších zápasech z CCT North Europe Series 6. 

Přímý přenos zápasu startuje od 17:00 a sledovat jej můžete na Twitch kanále CCT_CS s anglickým komentářem.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.