CS:GO

CCT North Europe S6: Portugalští SAW otočili obě mapy se SINNERS, ti v turnaji končí

CCT North Europe S6: Portugalští SAW otočili obě mapy se SINNERS, ti v turnaji končí
30. 7. 2023
  |  

SINNERS ve čtvrtfinále mezinárodního online CS:GO turnaje CCT North Europe Series 6 vyzvali nepříjemný portugalský celek SAW. Český celek si značnou část obou map vedl velmi dobře, pak však přišly otočky od SAW a konečná v turnaji.

Úvodní mapou série mezi českými SINNERS a portugalskými SAW se stal de_overpass. Start vyšel lépe soupeři z Portugalska, který dokázal zvládnout 4 z úvodních 6 kol, pak šak dominovali SINNERS, kteří se ujali postupného vedení 10:5. Nešťastnými se pro SINNERS stala následná kola. Od stavu 12:7, respektive 13:19 už nedokázal český celek zvládnout jediné kolo a na svém picku padnul 13:16.

Druhá mapa začala prakticky identicky jako ta první. SINNERS převzali iniciativu po prvních vyhraných kolech od SAW, získali sérii 7 bodů a tím dokázali kralovat. Na závěr si posledních 6 kol poloviny oba celky rozdělily a do výměny stav se šlo za stavu 10:5 pro český tým. Ten úspěšně začal i druhou půli a odskočil na 13:5. Pak však přišla až neuvěřitelná série 8 kol od SAW, díky kterým tým srovnal.

V závěru se sice ještě odpoutal tým SINNERS, ale ani jemu to nestačilo. Portugalský celek SAW dokázal dostat zápas do prodloužení, ve kterém ukázal své kvality a zvítězil 19:16. Po dvou otočkách se tak vítězem zápasu a postupujícím do semifinále CCT North Europe Series 7 stal celek SAW, SINNERS končí v TOP 8. 

SINNERS vs. SAW

Výsledek - 0:2
  • de_overpass 13:16 (10:5)
  • de_vertigo 16:19 (10:5)
  • de_nuke

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.