CS:GO

CCT North Europe S4: SINNERS vyzvou o postup finské HAVU

CCT North Europe S4: SINNERS vyzvou o postup finské HAVU
5. 3. 2023
  |  

Po dvou vítězných duelech čeká na českou organizaci SINNERS zápas o postup do play-off CCT North Europe S4. V cestě jim bude stát finská sestava HAVU.

Na libereckou organizaci SINNERS čeká třetí duel v rámci CCT North Europe Season 4. Po dvou výhrách se hříšníkům postaví v pondělí 6. března od 19:00 finská sestava HAVU. Vítěz si zajistí postup do play-off. Poražený bude mít ke stejnému milníku ještě dva pokusy.

SINNERS podávají v tomto turnaji velmi solidní výkony. V úvodním utkání si poradili přesvědčivě 2:0 s týmem Endpoint (16:6, 16:7). V druhém duelu otočili dvakrát nepříznivý vývoj s britskou sestavou Viperio (16:12, 16:12) a zajistili si zápas o postup.

Cesta HAVU za skóre 2-0 byla o něco složitější. Nejdříve museli na třech mapách zdolat britskou organizaci Into the Breach (16:5, 12:16, 16:11) a následně otáčet duel s dánskými ECSTATIC (12:16, 16:7, 16:9).

Hříšníci se proti HAVU postavili naposledy 28. ledna v rámci třetí sezóny CCT North Europe. Zápas nedopadl pro tuzemskou sestavu nejlépe a v druhém kole swiss formátu prohráli 1-2. Od té doby však došlo ve finském týmu hned ke třem změnám. Tým opustili postupně zehN, spargo a doto. Místo nich se do sestavy vrátil po půl roce ottoNd, kterého doplnili nováčci Banjo a Airax.

Zápas by měl nabídnout vyrovnanou bitvu, což potvrzují i bookmakeři SazkaBETu, kteří oběma týmům připisují shodný kurz 1,85:1.

Zápas budete moci sledovat na oficiálním twitch kanále CCT_EN od 19:00.

 


Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.